, în timp ce unele magazine independente de vânzare cu amănuntul angajează personal cu suficiente cunoștințe pentru a vă ajuta să încercați un transportator, să -l ajustați pentru potrivire ergonomică și vă permiteți să purtați copilul în jurul magazinului pentru o perioadă, este încă Înfricoșător să renunțe la o sută – sau mai mult! – Bucks pe un transportator care s -ar putea să nu fie potrivirea dvs. perfectă.

O mamă poate fi dus (Har Har) cu achiziționarea de fante, Wraps și Mei Tais, mai ales dacă este un utilizator greu (Har Har, din nou!). Dar pentru cei care doresc să investească doar într -un singur purtător funcțional pentru copii, un proces serios (și eroare) este cel mai bun proces de învățare.

Introduceți BabyWearing International. Această organizație bazată pe capitol servește ca resursă în câteva sute de orașe a căror misiune este de a promova îmbrăcămintea pentru copii.

În plus față de întâlniri în care puteți învăța o tonă și puteți încerca grămezi și grămezi de transportatori cu ajutorul experților, capitolele internaționale pentru copii oferă biblioteci de creditare și au un educator local pentru copii.

Desigur, există condiții de acord de împrumut. Este posibil să fie nevoie să vă alăturați capitolului și să așteptați o perioadă de timp în timpul membrilor dvs. pentru a vă califica pentru utilizarea bibliotecii de creditare.

Capitolul meu local acoperă o zonă substanțială (zona Bay din California) și are subcapitole pentru diferite orașe, fiecare cu propria bibliotecă. Berkeley, CA, de exemplu, are aproape 100 de transportatori diferiți care pot fi inspectați. Biblioteca transportatorilor este disponibilă în persoană la întâlniri lunare.

Capitolul dvs. local poate utiliza un site web sau un grup Facebook pentru a împărtăși informații despre Meet Ups sau pe cine să contacteze. Găsiți un capitol internațional pentru copii aici>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *