Partajarea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Gândiți -vă la toate produsele de hârtie pe care le folosim în casa noastră: șervețele, prosoape de hârtie, șervețele pentru copii, hârtie de țesut de toaletă, țesuturi faciale și șervețele. Utilizarea globală a țesutului de toaletă singur atinge aproximativ 27.000 de copaci pe zi. Și asta nu este chiar partea cea mai șocantă. Înlocuirea tuturor acestor copaci durează zeci de ani – aproximativ 30 de ani, de fapt. Dar, dacă ați putea găsi produse de acasă durabile care nu necesită smulgerea a mii de copaci pe zi din ecosistemul nostru? Caboo te poate ajuta să faci exact asta.

Caboo este o companie globală care oferă produse de hârtie comercială și de uz casnic fabricată din bambus și cana de zahăr. Ce face aceste două resurse mai bune decât copacii? Bambusul și cana de zahăr sunt ierburi, nu păduri dure (ca copacii), ceea ce implică că sunt în creștere rapidă și regenerabilă. Nu necesită re-plantare în achiziție pentru a crește din nou. Bambusul și cana de zahăr folosită pentru produsele Caboo se reface în mod natural după recoltare, rezultând o sursă regenerabilă pentru produsele din hârtie – și economisirea a mii de copaci.

Am ales să -i încerc eu lui Caboo. Am primit țesutul de baie, șervețele pentru copii, șervețele de călătorie și țesutul facial și trebuie să spun că mi -a plăcut textura fiecărui produs. Când vă gândiți la bambus și cana de zahăr, este posibil să nu vă gândiți automat „moale și luxos”, dar textura fiecărui articol a fost comparabilă cu cei mai moi concurenți non-bambus de pe piață. Mi -a plăcut în mod deosebit parfumul ușor, proaspăt de bambus și aloe al bebelușului și șervețele de călătorie. iar baia și țesutul facial erau moi și durabile.

Fiecare produs Caboo este, de asemenea:

Biodegradabil

Fără clor

Fără paraben

Fără sulfat

Hipoalergenic

100% fără copaci

Înrudit sunt o mamă proastă dacă nu -l las pe copilul meu să joace Fortnite?

Aceste calități obțin beneficiile lui Caboo dincolo de economisirea copacilor pentru a vă ajuta și dvs. și familia dvs. să vă reduceți expunerea la substanțe chimice severe. Mame, aș recomanda copilului și șervețele de călătorie pentru o opțiune naturală și rezistentă. Planific să achiziționez mult mai multă hârtie de baie și țesuturi de la Caboo pentru a sprijini utilizarea resurselor durabile, regenerabile și, de asemenea, să scadă expunerea familiei mele la clor, parabeni și sulfați.

Cumpărați Caboo aici

Mai multe despre misiunea și produsele Caboo

Link către această postare: Alege Caboo: produse de bamboo și produse de zahăr durabile

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *