Wonder + Well Zero Sugar Băutură pentru copii

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Introducerea apei Wonder Well. O schimbare a achizițiilor de consum de la sucurile tinere zaharoase la mai scăzute cu zahăr sau opțiuni fără zahăr este exact ceea ce a determinat Wonder + bine să -și lanseze băuturile fără zahăr și fără îndulcitori. De fapt, Wonder + Well este singura băutură pentru copii care se potrivește cu cutia de prânz care nu conține zahăr sau îndulcitori! Ingredientele? Suc de fructe infuzate organice și apă. Asta e!

Co-fondatorul lui Wonder + Well, Tara, a căutat opțiuni de cutii de suc sănătos pe care să le includă în prânzurile fiului ei, dar pur și simplu nu a putut găsi niciunul. A decis să rezolve singură această problemă! A făcut echipă cu fratele ei, Gregg, și au produs conceptul de băuturi Wonder + Well. Pe lângă scăderea consumului de zahăr, aceste perfuzii de suc de fructe servesc, de asemenea, pentru a încuraja copiii să bea mai multă apă cu aroma lor naturală de fructe. Cu zero zahăr, arome de fructe distractive și ambalaje portabile, aceste băuturi pot obține doar un pic de băut mai mult H20!

Deci, prin cât de mult reduc Wonder + bine cu adevărat aportul de zahăr al copilului tău? Băuturile altor copii, în special cutii de suc, pot oferi între 9 și 25 de grame de zahăr pe porție! American Heart Association sugerează un maxim de 25 de grame de zahăr în fiecare zi pentru copii. O cutie de suc poate maximiza aportul copilului dvs. în aproximativ 6-8 uncii! Dacă înlocuiți doar o cutie de suc în fiecare zi cu Wonder + Well, eliminați până la 175 de grame de zahăr pe săptămână din dieta copilului dvs. Nu mai vorbim de faptul că îți crești hidratarea cu H20!

Înrudit, munca ta îți pune sarcina în pericol?

Băuturile Wonder + Well sunt disponibile în trei arome, piersici, căpșuni și pepene verde. Le puteți achiziționa la următorii retaileri (cu mai multe în curând!):

FreshDirect

Amazon

HomeGoods

Pentru a rămâne la curent cu noii retaileri și arome, urmați Wonder + Well pe social media sau vizitați site -ul lor web:

Instagram: @drinkwonderwell (https://www.instagram.com/drinkwonderwell/)

Facebook: @drinkwonderwell (https://www.facebook.com/drinkwonderwell)

Web: www.drinkwonderwell.com

Link către această postare: Wonder + Well zero Sugar Kids ‘Băutură

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Instagram Print-Outs a făcut simple

acele rulouri de brațe. Acele curele de spaghete. Acea față. ðÿ ~ðÿ ~ðÿ ~ #adfm #fatbaby #9monthsold #babiesOsofinstagram

O imagine publicată de Karen Merzenich (@offthemeathook) pe 22 octombrie 2016 la 10:52 AM PDT

Împărtășim imaginile preferate pe Instagram, însă atunci unde merg? Feed -ul meu de Instagram are toate tipurile de lucruri pe el, cu toate acestea, atunci când public o fotografie cu copiii mei, este de vreme ce este unul cu adevărat excelent sau unul special pentru mine. Ca să nu mai vorbim, am făcut deja toate lucrările de editare, filtrare, precum și așa mai departe. De curând mi -am dorit să fac un colaj al tinerilor mei folosind imaginile mele Instagram, precum și am găsit această metodă simplă accesibilă pentru a o face.

Există o mulțime de opțiuni pentru imprimare de pe Instagram, cu toate acestea, acest lucru a fost cu adevărat ușor, precum și s -a dovedit grozav!

Tot ce am făcut a fost să cumpăr imprimeuri pătrate de 4 inci cu 4 inci de la Shutterfly în Matte. (Acum puteți cumpăra în esență imprimeuri pătrate de oriunde, inclusiv Walgreens, precum și așa mai departe.) Am cumpărat acest cadru Umbra de la Amazon pentru 30 de dolari. Am folosit inserția cadrului de imagine ca ghid, precum și am înregistrat imprimeurile mele pătrate. Am pus totul la loc, precum și Tada! Toate fotografiile mele preferate de Instagram într -un singur cadru distractiv.

Urmați de -a lungul familiei lui Karen, mâncarea, precum și aventurile de călătorie pe Instagram ca @offthemeathook

P.S. Acest link are o ofertă de 50% reducere la imprimeuri de la Shutterfly.

Alăptarea: când să -ți înțepeți copilul

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Dacă alăptați, știți că asistența medicală este o experiență grozavă care vă apropie pe tine și pe copilul tău. Dar chiar și lucrurile bune se încheie. De unde știți când este timpul să vă înțărcați?
Nu există nicio vârstă magică atunci când trebuie să vă înțărcați copilul. Atâta timp cât tu și micuțul tău ești fericit, poți continua să alăptezi în anii copilului. De asemenea, este demn de remarcat faptul că, având în vedere suficient timp, toți bebelușii se vor înțărca în mod natural, minimizând treptat numărul de ori pe care îl alăptează în timp ce stimulează cantitatea de mâncare solidă pe care o mănâncă până când, în cele din urmă, nu mai alăptează.

Iată trei semne că înțărcarea a început în mod natural sau că este timpul să înceapă:

1. Copilul tău a devenit prea ocupat să alăpteze. Odată ce copilul tău este mobil, poate deveni prea ocupat să -și exploreze lumea pentru a sta nemișcat și asistentă, mai ales în timpul zilei. Dar nu fiți șocați dacă mai este în continuare pentru tine pentru o mică apropiere de alăptare înainte de culcare sau când are nevoie de confort.

2. Gusturile copilului tău se schimbă la alimente solide. Odată ce micuțul tău descoperă mâncarea solidă, ea poate începe să -și piardă interesul pentru laptele matern în favoarea tuturor noilor gusturi și texturi interesante pe care le folosești acum. Rețineți, însă, că alimentele solide nu trebuie să înlocuiască laptele matern înainte de prima zi de naștere a copilului. În schimb, gândiți -vă la solide ca la un plus la laptele matern (sau la formulă) până când copilul dvs. are cel puțin 1 an.

3. Stilul tău de viață s -a schimbat. Copilul tău nu este singurul a cărui viață evoluează. O nouă sarcină, o schimbare în situația dvs. de muncă, o schimbare a programului, activități noi sau pur și simplu o dorință scăzută din partea dvs. de a continua alăptarea – acestea sunt toate motive valabile pentru a începe să vă înțărcați copilul.

Distracție înrudită și aer curat: activități în aer liber pentru întreaga familie

În cele din urmă, dacă vă înțărcați copilul (sau ea se înrădăcinează), nu uitați că sistemul ei digestiv delicat nu va fi pregătit pentru laptele de vacă până la vârsta de 1 an. Până atunci, oferiți lapte matern sau formulă într -o sticlă sau ceașcă pentru a suplimenta mâncarea solidă. Indiferent când începe înțărcarea sau cum se întâmplă, marcați această tranziție ca un alt pas pozitiv în dezvoltarea micuțului tău.

Această postare a apărut pentru prima dată pe revista Healthy Mommies pe 21 noiembrie 2013.

Link către această postare: alăptare: când să-ți înțepe copilul

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Pe măsură ce sezonul de înscriere deschis se încheie, luați timp pentru a evalua opțiunile dvs. #Knowyourbenefits #ad

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Înscrierea deschisă pentru piața asigurărilor de sănătate se încheie pe 15 februarie 2015. Pe măsură ce termenul se apropie, Cigna dorește să le amintească consumatorilor americani despre semnificația evaluării opțiunilor lor înainte de a alege un plan de sănătate. Este o decizie pe care nu ar trebui să o luați ușor. Pe baza rezultatelor unui sondaj online realizat de CIGNA, americanii constată că costul în creștere al asistenței medicale are un impact negativ asupra planificării lor financiare pentru viitor.

Cigna a întrebat bărbați și femei cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani, precum și hispanici și adulți cu vârsta peste 65 de ani cu privire la modul în care văd îngrijirea sănătății și accesibilitatea. Cercetarea, „Sănătate și bunăstare financiară: Cât de puternică este legătura?” a căutat opiniile a 1.847 de femei și bărbați asigurați din întreaga națiune care au acoperire de asistență medicală cu numeroși transportatori diferiți. Rezultatele sondajului au arătat că multe persoane leagă sănătatea bună cu securitatea și securitatea financiară și numeroase sunt preocupate de creșterea costurilor de îngrijire a sănătății.

Vă puteți ușura anxietatea asigurându -vă că veți beneficia la maxim de planul dvs. de sănătate. Nu toate planurile de sănătate sunt create în mod egal. Verificați îndeaproape pachetul de beneficii și comparați -l cu alții în timp ce faceți cumpărături. Vrei verificări de wellness? O asistență medicală de 24 de ore? Reduceri la programele de fitness și nutriție? De asemenea, luați în considerare protecțiile financiare, cum ar fi dizabilitatea, bolile vitale și acoperirea accidentală a vătămărilor, furnizate de planuri. Unele planuri oferă, de asemenea, instrumente online care pot economisi bani și vă pot ajuta să renunțați la fumat, să pierdeți în greutate și să gestionați stresul.

Potrivit Cigna, dacă costurile de îngrijire a sănătății vă îngrijorează, nu trebuie să o mergeți singur. Compania dvs. de asigurări de sănătate ar trebui să fie o resursă importantă pentru a vă ajuta să duceți o viață mai sănătoasă și mai protejată.

Remedii și tratamente pe bază de plante conexe folosind Echinacea

Acum este momentul să vă evaluați opțiunile de asistență medicală înainte de înscrierea deschisă pe 15 februarie. Pentru multe mai multe informații despre CIGNA și sondaj, vă rugăm să consultați resursele lor online.

Aceasta este o postare sponsorizată adusă de Cigna. Opiniile exprimate aici sunt cele ale autorului și nu indică opiniile sau pozițiile Cigna. Compensarea a fost oferită pentru această postare.

Link către această postare: Pe măsură ce sezonul de înscriere deschis se apropie, luați timp pentru a evalua opțiunile dvs. #Knowyourbenefits #ad

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Faceți un program de obstacole pentru sugari

Această activitate este deosebit de excelentă dacă simțiți că spațiul dvs. de locuit este deja un program de obstacole – acum poate fi intenționat!

Stabiliți un program de obstacole, astfel încât copilul dvs. să -și poată testa abilitățile de mobilitate (târându -se, rulând, pândă, flămânzi, orice!).

Încercați câteva perne, unele jucării, un bol de plastic, precum și (pentru a -l face cu adevărat delicios) câteva reviste. Holden vrea întotdeauna să mănânce poșta … oricum, bucurați -vă de copilul dvs. navigați pe provocările unei noi situații. Ajută -l dacă ești atât de înclinat.

Încurajați -vă independența copilului dvs.

Împărțirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Cu toții sperăm că copiii noștri vor fi capabili să facă lucruri pentru ei înșiși. Deci ne străduim să -i ajutăm să devină mici oameni independenți și încrezători. Într -o lume cea mai bună, copiii ar obține abilități rapid și fără probleme în oameni independenți. Dar în lumea reală, această creștere se deplasează adesea pe un drum denivelat!

Adesea, două scenarii se joacă pe măsură ce copiii cresc.

Primul scenariu
Uneori, copiii se luptă pentru independența lor, chiar dacă părinții lor simt că nu sunt încă pregătiți să gestioneze situația. Adesea, copiii mici vor să „facă asta singur” chiar și atunci când nu sunt destul de capabili. Acest lucru poate fi dificil pentru părinți din mai multe motive:
– Este posibil ca sarcina să nu fie finalizată în mod corespunzător, deoarece copilului îi lipsește abilitățile necesare
– Copilul ajunge să se simtă frustrat
– Sarcina durează mult, mult mai mult pentru a finaliza, iar părinții nu au de obicei luxul timpului suplimentar, astfel încât să se simtă frustrați

În acest caz, este valoros ca părinții să „stabilească copilul pentru succes”, ajustând sarcina la mult mai strâns nivelul de abilități al copilului lor. A te îmbrăca este un exemplu primordial. Găsiți pantaloni cu talie elastică, tricouri fără butoane și pantofi care alunecă ușor. Sau, într -o altă instanță, permiteți -i copilului să stabilească masa cu plăci de plastic și boluri. Arată -i imagini despre cum trebuie să arate produsul finit (unde să plasezi șervețelul, furculița, lingura și placa) sau demonstrează o abilitate înainte de a -ți încuraja copilul să -l încerce, astfel încât să aibă un model care să -l ghideze.

Reflecție de weekend înrudită

Răbdarea este crucială aici. Căutați oportunități atunci când momentul nu este crucial și oferiți -i copilului șansa de a finaliza o sarcină provocatoare de unul singur. Copiii devin independenți atunci când au oportunități de a exersa abilități și de a prospera în timp.

Dacă timpul este o problemă, anunțați copilul dvs. că va avea șansa de a „face el însuși” într -o zi în care nu vă grăbiți. Apoi, faceți această ocazie să se întâmple pentru el în curând.

Al doilea scenariu
Aceasta implică copilul căruia îi place de fapt ca părinții săi să facă totul pentru el. Uneori, mai ales când ceasul bifează, aceasta pare a fi cea mai bună alternativă pentru părinți. Făcând -o singuri, părinții pot face treaba rapid și spre satisfacția lor. Dar pe termen lung, acest lucru poate fi și dificil din mai multe motive:
– Copiii pot deveni din ce în ce mai solicitanți pe măsură ce îmbătrânesc și se așteaptă să -și aprobe dorințele – pronto!
– Părinții în aceste zile au deja o afacere grozavă pe plăcile lor, iar a face lucruri pentru un copil pe care l -ar putea face pentru el însuși este agravant și epuizant
– Copilul pierde oportunități de a obține abilități
– the child does not get confidence in his abilities and may hesitate when presented with new or challenging tasks

Stepping back is the crucial in this situation. parents need to often take a deep breath and enjoy as their child attempts a task. It may not be done well or quickly, but remember that your child is learning to do things for himself and feel satisfied with his efforts. and once again, setting your child up for success will encourage him to attack new things rather than ask a parent or other adult to do it for him. demonstrations or support is vital in situations where children are nervous about failing and like to not try at all. When children have a good chance of succeeding, they can kick back and work to complete a task. letting a child know that you believe he can prosper also goes a long way to helping him feel ready to tackle new projects. and praising his efforts will help him feel pleased that he tried.

Related  Why Do parents forget Their Infants in Cars?

As children continue to technique new new tasks and have opportunities to succeed, they begin to believe that they are capable. and you are well on your way to helping your child grow into an independent and confident person.

For information on helping your child develop crucial school-readiness skills, please check out www.schoolsparks.com for a kindergarten readiness test and hundreds of complimentary kindergarten worksheets.

Renee Abramovitz is a a former preschool and kindergarten teacher who retired in 2008 to become a “full-time grandma” to her four stunning grandsons. She is passionate about the idea that all parents are their child’s first and a lot of crucial teacher and strives to give parents the tools and confidence they need to successfully work with theircopii acasă. Renee împărtășește idei pentru a lucra cu copii mici la www.schoolsparks.com, unde folosește un test de pregătire pentru grădiniță gratuită pe care părinții îl pot lua pentru a examina disponibilitatea copilului lor pentru a începe școala, plus sute de sute de foi de lucru gratuite pentru grădiniță pentru părinți pentru a folosi acasă cu copiii lor cu copiii lor .

Link către această postare: încurajați independența copilului dvs.

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Noua mâncare organică pentru sugari încurajează mâncarea sănătoasă

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Sprout Organic, lider în alimente pentru copii ecologici, a introdus 15 produse noi în iunie, 5 produse noi pentru copii mici, precum și 10 pungi noi pentru bebeluși. Ne dorim doar cele mai bune pentru sugarii noștri, precum și pentru copii, precum și pentru a oferi o livrare doar asta.

Aceștia oferă acum primii pufuri organici de copii mici făcuți cu quinoa autentici, care este un cereale integral sănătos. De asemenea, Sprout aduce o alegere fără gluten pentru prima gustare a bebelușului. Aceste pufuri de gustări sunt disponibile în trei arome gustoase, morcov de mango, scorțișoară de arțar, precum și kale de mere.

Crizele antice de cereale antice sunt un cereale integrale sănătoase, precum și gustări de fructe făcute cu sorg, amarant, precum și quinoa cu gust, precum și o structură adecvată pentru dezvoltare pentru copii mici. Crizele antice de cereale sunt disponibile în două arome, scorțișoară de mere, precum și afine.

Pentru sugari, Sprout a introdus trei noi pungi din etapa 1 pentru sugari până la 6 luni, mango, cartofi minunați, precum și prune. De asemenea, acum oferă noi piureuri cu iaurt pentru sugari 6 luni, precum și mai vechi. Acestea sunt disponibile în conformitate cu aromele: iaurt cu banane de căpșuni, iaurt cu mere de mango, fulgi de ovăz cu banane de afine, precum și banane cu pere cu căpșuni. De asemenea, Sprout Organic folosește trei piureuri cu fructe, precum și legume pentru sugarii mai în vârstă, în conformitate cu aromele, cartoful minunat de mere, prunea de spanac de pere, precum și mărul cu banane de spanac.

Sprout, cea mai mare companie independentă de nutriție pentru sugari, este, de asemenea, prima marcă care dedicată etichetării sincere, asigurând că numele soiurilor lor se potrivesc cu principalele componente din rețetă.

Noile produse prezintă o reproiectare grafică care facilitează opțiunile sănătoase, precum și consolidează angajamentul lui Sprout de a stabili mai devreme rutine alimentare sănătoase. Familiile de astăzi doresc să se asigure că mâncarea lor este curată, complimentară a aditivilor, identificate în mod veridic, precum și făcute cu ingrediente organice minim procesate, similar cu propria lor bucătărie, astfel încât mâncarea este cât mai aproape de casă.

Celuloză înrudită: tipul de viață truc înțeles ca fibre de plante

Sprout este singurul brand care s -a angajat să -și formuleze copilul, precum și produsele de piure pentru copii mici cu ingrediente organice și

Non-OMG

Fructe întregi, precum și legume

Fara conservanti

Fără umpluturi sau îngroșări

Pentru o mulțime de informații despre Sprout Nutrition, precum și pentru a găsi un magazin în apropierea dvs. care aduce produsele lor, a se vedea SproutorganicFoods.com.

Link către această postare: New Sprout Organic Food Food încurajează alimentația sănătoasă

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Cum să vă asigurați schimbarea viitoare a sănătății copiilor dvs.

este grijă!

Acțiune

Tweet

Acțiune

https://apis.google.com/js/plusone.js

Părinții se gândesc întotdeauna la ceea ce este mai bine pentru copiii lor, considerând vreodată că momentul timpuriu al concepției și pe tot parcursul sarcinii. Când nou -născutul este în sfârșit acasă, mult mai multe și mai multe planuri vin în mintea lor și foarte des părinții își pot imagina cu adevărat copiii absolvenți de la facultate. De fapt, colegiul este una dintre principalele lor griji, deoarece sunt conștienți de faptul că educația este costisitoare. Cu toate acestea, ei uită adesea că mult mai prețios că educația unui copil își asigură sănătatea bună. Dacă sunteți un părinte îngrijitor, nu trebuie să ratați posibilitatea de a asigura sănătatea viitoare a copiilor.

Asigurare timpurie de îngrijire medicală

Bebelușii sunt expuși la probleme de sănătate, având în vedere că primele lor zile de viață și, ca parte a îngrijirii nou -născuților, puteți achiziționa o asigurare de îngrijire medicală pentru copilul dvs. imediat ce se naște. De asemenea, puteți lua în considerare achiziționarea unei politici cu o acoperire de asigurare viitoare pentru a asigura sănătatea generală viitoare a bebelușului. Acest tip de poliță de asigurare poate fi achiziționat imediat ce se naște copilul, dar oferă alegerea de a obține acoperirea asigurărilor de viață în viitor, fără a ține cont de informații medicale despre copilul dumneavoastră.

Preluarea asigurărilor de viață

Companiile de asigurări de viață vă vor spune că niciodată nu este prea devreme pentru a asigura viața copilului dvs., dar trebuie să rețineți că asigurarea de viață pentru copii este adesea scumpă un inutil în primele etape ale dezvoltării. Acesta este motivul pentru care acoperirea de asigurare este adesea mult mai recomandabilă cu privire la luarea unei polițe de asigurare de viață pentru copiii dvs., deși principalul beneficiu al asigurării de viață pentru copii este liniștea sufletească pe care părinții o dobândesc.

Stabilirea unui dependent pentru copiii tăi

Depinde de poate asigura activele copiilor dvs. în viitor, dar poate asigura, de asemenea, asigurarea banilor necesari pentru a acoperi cheltuielile medicale de care ar putea avea nevoie pentru a -și păstra sănătatea bună, pe lângă faptul că le serviți în viitor pentru a -și gestiona investițiile și gestionarea banilor. De fapt, puteți desemna tutori care le îngrijesc de interesele până când ajung la vârsta adultă.

Activitățile în aer liber îmbunătățesc sănătatea

De asemenea, puteți lua în considerare stimularea timpurie pentru copilul dvs., deoarece aceste programe îi ajută să înceapă drumul printr -o viață sănătoasă. În plus, îi puteți încuraja să se angajeze în activități în aer liber, cum ar fi ciclismul, exercițiile fizice sau pur și simplu plimbarea sau distracția la locul de joacă. Copiii au nevoie de activitate pentru a rămâne și pentru a rămâne sănătoși și dacă le arătați că există o lume acolo, nu vor crește stând la computer sau la televizorul care nu face altceva decât să se deterioreze sănătatea lor.

Prevenirea pericolelor de mediu

Deopotrivă părinți și copii, pericolele de mediu sunt riscuri potențiale pentru sănătate, așa că trebuie să nu le arătați doar copiilor dvs. cum să asigurați mediul înconjurător, dar faceți temele pentru a învăța mult mai multe despre ecologie și modul în care un mediu curat contribuie la păstrarea sănătății a sănătății De asemenea, copiii tăi și ai tăi.

Desigur, ca părinte, propriul dvs. bun simț vă va ajuta să treceți prin îngrijirea sănătății viitoare a copiilor dvs., dar vă puteți educa întotdeauna pentru a garanta sănătatea bună a copiilor dvs.

Link către această postare: Cum să-ți asiguri sănătatea viitoare a copiilor tăi
Înrudit este „beto” O’Rourke neobișnuit de naiv sau înșelător în mod deliberat?

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Quick, easy and healthy Lunchboxes

Sharing is caring!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Photo Credit

 I don’t often have to pack lunches for my kids because we home school.  Our lunches typically consist of leftovers or mac and cheese or cheesy rice with the occasional sandwich. However, in some cases we have to be out for the day and we do different things. If I were to pack a school lunch, here are some easy things I would try:

Instead of another PBJ: 

Meat and Cheese Roll-upsSpread a whole wheat tortilla with homemade or healthy mayo and add a slice of lunch meat and a slice of cheese OR a scoop of chicken or tuna salad. add some lettuce and onion if your child will tolerate it, and wrap it up. You can even do this without the tortilla if you are using lunch meat. My kids like ham and cheese roll-ups with mustard. To keep lunch meat healthy, try to get a kind without nitrates and preservatives. It’s pricy, I know, so do the best you can.

Instead of unhealthy potato chips:Popcorn or Homemade Tortilla ChipsTake a corn or whole wheat tortilla, cut into wedges with a pizza cutter and spray with cooking spray on both sides. Sprinkle with salt, pepper and paprika. Bake at 350 degrees for 8 – 10 minutes.

Instead of juice boxes:Lemon Water or Emergen-C WaterAt home, my kids keep filled water bottles in the fridge all the time and sip on them when we’re not eating meals. I’m frankly not a big fan of milk or juice. If your kids won’t drink plain water, even with a snazzy water bottle, add some lemon slices and a little sugar and it will be lemonade-y by lunch time. Or try a packet of Emergen-C to give it a little fizz and flavor. They have a multi-vitamin one for kids, too, so they can get their vitamins and a delicious drink as well.

Related  Bipolar disorder

Instead of fruit snacks/leather:Give them the real thing! My kids love clementines separated into wedges in a baggie. They also jump up and down for a fresh peach. Some other ideas are apple slices and bananas. If your school allows it and your child is old enough, a few nuts or nut butter is delicious with the apple slices and will add some filling protein to get them through the afternoon.

Instead of sugary yogurt and pudding:Sweeten plain yogurt with some raw honey and add some fresh berries.

Instead of junk-food desserts:Add a homemade dessert to their lunches once or twice a week. I love Laura’s recipes for granola bars and Butterscotch Bars over at Heavenly Homemakers.

Some other ideas:Veggies and homemade dip (No, not homemade from those little packets!)

Cheese cubes (You can even cut them into fun shapes using small cookie cutters, if you’re so inclined.)

Salad and homemade dressing (Yep! Some kids just might surprise you, but load them up with lots of yummy veggies and a “fun” topping like shredded cheese, crunchy almonds or dried fruit.)

Hope that gets you started towards a healthy school year!

Jennifer Self is a disciple of Jesus Christ who loves following His plan for her life as a wife to the most fantastic man in the world and mama to four little blessings. Her days are filled with spending time with her man, homeschooling, preparing reasonably healthy meals and keeping the dust bunnies and the clutter monster at bay with a little blogging mixed in. After her family has been taken care of, she dabbles in her other passions of reading, health and music. She blogs about her life, her Heavenly Father, marriage, parenting and home at www.joyeverafter.blogspot.com.

Link to this post:Quick, easy and healthy Lunchboxes
Related  4 benefits of natural Light in the Home

0/5

(0 recenzii)

Sharing is caring!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Cel mai tare lucru pe care l -am văzut vreodată într -un spațiu al copilului – sau orice tip de spațiu

într -un tur al unei „cabană inteligentă”, o casă care a fost modernizată de oamenii de la Sunset Magazine pentru a integra inovația care face Viața de casă este puțin mai frumoasă.

Alexa Amazon a fost acolo, desigur, împreună cu becurile înțelepte care pot fi schimbate cu comanda vocală, cu toate acestea, lucrul care mi -a surprins cel mai mult interesul a fost acest cadru de perete de către Meural.

Am avut cadre digitale în casa mea înainte, precum și le -am înzestrat bunicilor din epocă înainte ca bunicii să aibă propriile telefoane înțelepte pline de imagini digitale. Ne -au permis să trimitem prin e -mail imagini către o anumită adresă, precum și cadrele să se actualizeze magic cu fotografiile.

Cu toate acestea, meurala este mult mai mult despre artă. Cadrul în stil galerie, precum și ecranul mat, nu strălucesc păstrarea acelui vibrație de ecran pe care o au majoritatea produselor digitale. Îmi place că proprietarii au acces la nenumărate piese de artă, astfel încât acesta poate fi utilizat pentru a ecraniza lucrările preferate într -o cameră, oricât de modificate pe un capriciu. Heather a fost lovit cu arătând toate lucrările de artă ale preșcolarului ei (în timp ce recicla simultan toate lucrările de artă ale preșcolarului ei!).

Curați -vă imaginile preferate, din biblioteca meurală sau din propria colecție, precum și de la mutarea mâinii într -o mișcare de glisare în fața cadrului pentru a selecta ceva nou.

În creșa înțeleaptă pe care am vizitat-o, cadrul arăta superb cu cadrul de culoare mesteacăn, cu toate acestea este disponibil și în alb, precum și negru.

Aflați mult mai multe, precum și consultați evaluările Amazon>