Încurajați timpul tatălui, precum și lovitura deja înapoi

, potrivit domnului tată, „Copiii care cresc cu tați incluși activ sunt mai fericiți, mai sănătoși, mai deștepți, precum și mult mai bine schimbați decât cei care nu.” Grozav, indică -mă. Repararea adăugată este că am o pauză, nu? Dar să -mi dau seama exact cum să motivez timpul cu tatiul poate fi o provocare uriașă: am fost un părinte incredibil de neliniștit, cealaltă jumătate a funcționat toată ziua, mi -a plăcut lucrurile în felul meu, deoarece precum și mai departe, precum și pe.

Practic, partenerul dvs. are nevoie de sprijinul dvs. pentru a cumpăra pentru a avea succes (dar nu prin control sau șef, am învățat). Lăsați-l pe celălalt părinte să preia conducerea în schimbări de scutece, săgeți bebelușii, precum și în masaj în timp ce mergeți în celălalt spațiu, precum și să vă puneți picioarele în sus. Încercați-vă cel mai bun pentru a nu gestiona micro; Se vor înțelege bine fără tine.

În calitate de părinți rookie, am avut câteva pauze diferite în casa noastră, precum și vreau să merg la record, sugerând cu atât mai repede cu atât mai bine.

Scutece. Pentru primele 2 săptămâni ale lui Holden, Alec a fost schimbătorul șef de scutece pentru a -mi permite timp să mă așez, precum și să mă recuperez (și să asiste la opt ore pe zi). El a fost la fel de bine și este încă expertul pentru scutece. Grozav!

Plimbări. În jur de 4 luni, Alec a intrat în rutina de a-l scoate pe copil pentru un scurt babybjorn-walk când a primit casă de la serviciu pentru a-mi oferi un pic de pauză. A fost minunat; Aș inspecta e -mailul meu, precum și să mă bucur de relaxarea care include să fie în afara serviciului. Ceva despre alimentele solide, precum și starea meteorologică slabă au intrat în metoda acestui ritual, cu toate acestea, o sugerez extrem de mult. Descoperiți o variantă care funcționează pentru dvs.

Băi. La fel ca și mult timp în jur de 14 luni, Alec a sfârșit prin a fi șeful Bather, precum și în patul de pat al tipului nostru. Înainte de atunci, am făcut totul împreună. Pas de blocare. Permiteți -mi să vă spun că este extrem de eliberator să vă diversificați abilitățile în această privință. Dacă sunteți confortabil să -l încercați mai devreme, alegeți -l!

Alec demonstrează să joace jocuri video în timp ce se leagă de copil

Lasă -l să -și facă drumul. Uneori, este cel mai simplu să părăsiți casa în totalitate, astfel încât să nu trebuie să vă bucurați sau să ascultați. Du -te la degetele de la picioare sau ceva de genul acesta. De asemenea, rețineți că merită atât de mult.

Acum, când copiii mei sunt mai mari, cealaltă jumătate a mea, precum și amândoi sunt total „instruiți încrucișat” în sarcinile necesare pentru a ne conduce acasă: cutii de prânz, mese, carpooluri, etc. Depinde de mine, vrei asta.

Dar ce zici de tine? A fost simplu să împărtășești părinții cu partenerul tău?

O carte pentru copii pentru The BlackBerry Set

, ar fi într -adevăr minunat să ai o carte pentru copii finalizată la sfârșitul primului an de parenting, totuși amintindu -mi să o completezi pe măsură ce lunile trec nu vin repede pentru mulți dintre noi. Această viață este rapidă. Dacă un memento pentru a face ceva nu este pe telefonul meu înțelept valoros, bine, este posibil să nu -l țin cont deloc.

Introduceți propria mea poveste. Când vă înregistrați pe acest site web, veți începe să primiți memento -uri de e -mail cu prompturi care sunt adecvate pentru vârsta copilului dvs. Răspundeți la ele, precum și cartea dvs. de copii online va fi completată. În cele din urmă, puteți achiziționa o copie dificilă a cărții. Adăugați imagini dacă doriți.

Procrastinatori, bucură -te. Pe aceste e -mailuri există un buton de amânare. Dacă faceți clic pe „Reamintiți -mi mai târziu”, următorul dvs. e -mail din sistem va include o vizualizare consolidată a tuturor prompturilor de compunere din coadă. Dacă nu aveți grijă de o preocupare sau subiect, evitați -o, precum și pagina respectivă nu va apărea în cartea dvs.

Accesul la procesul dvs. de jurnal este gratuit, precum și îl puteți împărtăși cu amicii, precum și cu familia. Cardul de istoric de credit apare doar atunci când alegeți să imprimați o carte.

Dacă acest lucru este la fel de mult pentru tine, gândește -te doar să -ți trimiți un e -mail la copilul tău ori de câte ori starea de spirit te lovește.

Cel mai bun mochas la domiciliu pe un buget

Cea mai bună cafea la domiciliu pe un buget (doar obțineți croissanții)

Aparent, lumea este uimitoare cu a cheltui 4 dolari pentru o băutură de cafea fantezistă pe The Daily la Starbucks. Nu lucrez compune vinovăția mea pentru a cheltui atât de mult, cu excepția cazului în care câștig Starbucks pe viață. Dar iată povestea mea din spate.

Am fost întotdeauna o fată decaf. până la bebeluși.
A bea puțină cofeină pe stomacul gol a dus la o versiune frenetică nebună a mea pe care doar cei mai apropiați prieteni ai mei ar putea aprecia. De fapt, am început să simt că soțul meu a fost cel după ce a făcut plăcere într-un brunch cu o versiune carafeinată accidental a mea. În loc să se sperie, a fost fermecat.

Și cum v -ați putea imagina, maternitatea mi -a răsplătit tendința naturală de a mă culca devreme și de a mă trezi devreme cu un sanie dus în nopțile mele fericite de opt ore de somn contigu.

Până când am avut al doilea băiețel al meu. Acum, am nevoie de puțin mocha pentru a începe lucrurile dimineața. Când ne aflăm în canalul nostru, Alec face unul pentru sine înainte de a pleca la muncă și lasă un pic de espresso pe aragaz pe care să -l fac așa cum îmi place pe parcursul zilei.

Nevrând să fac îmbunătățiri de somn cu prea mult CAF, am tendința să -l constituie de -a lungul zilei, cu stropi de espresso adăugate la ciocolatele mele foarte bogate.

Iată ingredientele pentru cea mai bună experiență de cafea la domiciliu. Dacă sunteți nerăbdător să economisiți bani – așa cum suntem noi – dar aveți un obicei de cafea în curs de dezvoltare, acest lucru va plăti în mai puțin de o lună:

Echipament pentru aspirant la barista acasă

Bialetti Moka Express Express Espresso Maker, 3 Cup.: Suficient pentru ca Hubby să facă unii și să lase în urmă restul; Având în vedere că funcționează în câteva minute, nu este o problemă dacă trebuie să faceți mai multe; Adevărații dependenți de cofeină pot dori cu șase ani.

Aerolatte Frother: Foamer de lapte distractiv rău; De asemenea, este bine să facă „lapte pufos” pentru copii mici preluate

Cele mai bune ingrediente:

Espresso sau decaf -uri italiene (am observat doar că au kituri de moka, dar nu în decaf, cât de ciudat)

Pulbere de cacao după caz ​​de la Guittardâ (Folosiți -vă propriul zahăr)

Pentru a salva câțiva mai mulți bănuți și pământul în general, amândoi avem căni de călătorie. El îl duce să lucreze la autobuz, iar eu (teoretic) îmi pot arunca ceașca rezistentă la vărsare în cărucior sau geanta scutecului. Dar aceasta este o poveste pentru o altă zi.

Acum, invitați pe cineva periculos pentru mochas!

4 Instrumente utile de hrănire pentru bebeluși

În urma prânzului recent, Wendy mi -a spus că trebuie să râdă de o carte de „rețetă” pentru bebeluși, care a inclus instrucțiuni pentru a furca o banană ca rețetă. “Nu sunt sigur că ar trebui să conteze”, a spus ea. Dar îmi amintesc că cineva a trebuit să -mi spună cum să o fac pentru prima dată.

Mi -am amintit că, atunci când Heidi mi -a oferit mâncare super -bebeluș ca un cadou de duș, nu m -am gândit prea mult la asta, deoarece hrănirea mâncării reale pentru bebeluși era la șase luni distanță. Nu a fost pe lista mea de top zece despre care să mă educ. Rapid înainte șase luni și acolo am fost, referindu -mă la carte pentru a vedea ce alimente să introduc în fiecare lună și încercând mâna mea la perele pere, mere, dovlecei și, da, furculița mușcând banana.

Dacă nu l -ați încercat deja, luați în considerare activitatea nr. 177: faceți -vă propria mâncare pentru bebeluși.

Vedem că mamele cumpără containere de depozitare convenabile pentru înghețarea alimentelor pentru copii de casă și doresc să evidențieze câteva opțiuni fără BPA.

Boluri de depozitare și hrănire a alimentelor pentru bebeluși

1. Gerber BPA Bunch-a-Bowls cu capace
Cred că nu pot deține niciodată suficiente recipiente alimentare cu capace, în special cele care pot fi cu microunde pentru a încălzi mâncarea congelată pentru bebeluși.

2 Mulți dintre voi ne spun că faceți o seară de mâncare pentru bebeluși care durează luni întregi. Trebuie să folosiți ceva de genul acesta pentru a -l îngheța.

3. Munchkin linguri cu vârful moale-cu mâner lung pentru a ajunge în partea de jos a recipientelor alimentare. Bun pentru noi mâncători de alimente solide. Auto-hrănitorii vor avea nevoie de mânere mai scurte.

4. Copil proaspăt atât de ușor pentru bebeluși/tăvi de lapte matern, îmi place ideea unui cub de lapte matern. Adăugați -l într -un bol cu ​​cereale pentru sugari pentru un mic dejun super hrănitor. (Dacă aveți noroc cu pompa, adică!)

Ce articole au fost adăugate la bucătăria dvs. de la sosirea copilului?

House Foods invită americanii să -l ia pe Tofu la inimă în acest septembrie

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Specialistul TOFU din America subliniază beneficiile pentru sănătate ale tofu în timpul lunii naționale de educație a colesterolului

GRADE GROVE, CA, 15 septembrie 2011 – Colesterolul înalt afectează peste 65 de milioane de americani, potrivit Departamentului de Sănătate și Servicii Umane din SUA. Cu această epidemie în centrul atenției în timpul lunii naționale de educație a colesterolului din septembrie și noua campanie MyPlate Healthy Eating din USDA, House Foods America, specialiști în tofu, deoarece 1983, invită publicul să încorporeze tofu în dietele lor pentru bunăstarea generală.

„Tofu este un aliment fără colesterol, care a fost legat de beneficiile pentru sănătatea inimii. Este un bogat în proteine ​​și cu un conținut scăzut de grăsimi și carbohidrați, ceea ce face optim pentru persoanele care caută alternative sănătoase la proteinele îngrășate ”, a declarat Yoko Difrancia, supraveghetor de marketing la House Foods America Corporation. Potrivit FDA, consumul de doar 25 de grame de proteine ​​de soia pe zi, ca parte a unei diete, cu un nivel scăzut de grăsimi saturate și colesterol, vă poate reduce riscul de boli de inimă.

Încorporarea tofu -ului de casă în dieta dvs. este mai simplă decât credeți. Campania MyPlate lansată anul acesta de USDA îi ajută pe americani să includă proteine ​​pe bază de plante, cum ar fi Tofu în dieta lor, prin ilustrarea noilor orientări dietetice, care includ alimente de soia pentru prima dată. Tofu este un înlocuitor ușor pentru proteina ta preferată și o capsă versatilă care preia aroma marinadelor și a condimentelor. Poate fi folosit chiar ca extensor de proteine, fără a înlocui în întregime carnea sau puiul pe care îl iubești. House Tofu vine într -o varietate de niveluri de fermitate, de la moale (mătăsos) la foarte fermă, finanțându -l la orice, de la deserturi până la mâncăruri la grătar.

Printre cei mai noi ambasadori ai House Foods se numără Steve Smith, All-Pro Broad Primitor, care apreciază semnificația unei diete sănătoase pe teren și în afara acesteia. Tofu a devenit un aliment pentru Smith, care a încercat pentru prima dată mâncarea în 2007, ca parte a unui regim sănătos de alimentație și antrenament în timp ce se antrenează pentru proiectul NFL. Smith îi încurajează acum pe fani să i se alăture pentru a îmbrățișa beneficiile pentru sănătate ale tofu.

„House Foods așteaptă cu nerăbdare să îi ajute pe americani în călătoria lor către o sănătate și bunăstare îmbunătățită”, a spus doamna Difrancia. „Încorporarea alimentelor bogate în nutrienți, cum ar fi Tofu, într-o dietă echilibrată este un obiectiv realizabil pe tot parcursul anului pentru întreaga familie.”

Vizitați site-ul House Foods și pagina de Facebook recent lansată pentru a afla mult mai multe despre a face ca tofu-ul casei să facă parte din dieta dvs. echilibrată, sănătoasă, produse noi, cadouri și rețete. Câteva mâncăruri cu tofu ușor de făcut pentru a vă începe să fie: includ:

· Spicy Tofu Chili-Firma de alimente pentruhouse Tofu înlocuiește carnea măcinată de îngrășare în acest fel de mâncare sănătos pentru inimă, ideal pentru sezonul de fotbal.

· Turcia tofu burger-Introduceți din punct de vedere al familiei dvs. pentru a adăposti tofu alimente, adăugându-l la acești burgeri plăcuți de mulțime.

· Tofu și legume se agită – Utilizați -vă de alimente de casă în plus și foarte ferme, în locul proteinei preferate și serviți o cină hrănitoare și delicioasă în câteva minute.

Casă alimente pentru tofu sfaturi de gătit

Mănâncă -l crud, curăță -l, coaceți -l sau grătați -l – posibilitățile și aromele lui Tofu sunt interminabile.

House Foods Tofu vine în șase niveluri de fermitate. Tofu moale (mătăsos) este grozav pentru scufundări, pansamente de salată, sosuri, shake -uri și cheesecake. Tofu fermă medie funcționează bine în caserole, supe și salate. Când aveți îndoieli de fermitatea de care aveți nevoie, folosiți un tofu de toate scopurile, în plus, și un tofu foarte ferm pentru a se prăbuși, a prăji, a se prăpădi și a grătar.

Au tofu rămas? Puneți într -un recipient de depozitare etanș și acoperiți cu apă. once the tofu is open we suggest it be consumed within 2-3 days.

Pot îngheța tofu? Puteți îngheța tofu, dar va lua o textură diferită care face un înlocuitor grozav pentru carne în această formă. To use frozen tofu, simply let it defrost and squeeze out any excess liquid before cooking.

Cascia Talbert is a busy blogger, publisher, freelance writer, online merchant and mother of five children, living in The Pacific Northwest. Cu un B.A. in history and law and a passion for writing and staying healthy, she started The healthy mothers magazine in 2007. The healthy mAltele reviste este în prezent clasată pe cel mai bun blog de sănătate pentru mame și oferă mai mulți scriitori experți în sănătate și bloggeri mamă. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine educate cu privire la problemele de sănătate și cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor și pot inversa statisticile obezității copilăriei din S.U.A.

Dna Talbert este un blogger de sănătate prezentat la WellSphere.com, iar articolele ei pot fi găsite și pe ezinearticles.com. De asemenea, conduce rețeaua socială a mamelor sănătoase pe Ning, este directorul de marketing pentru Talbert Nutrition LLC și se află pe Consiliul consultativ pentru social media pentru provocarea Wellness din America. Urmați -o pe Google+.

Link către această postare: House Foods invită Americanii să -l ia pe tofu la inimă în septembrie

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

THE best diy toddler PLAY KITCHEN- toy KITCHENS FOR UNDER $50

A play kitchen is one of the few toys that your little one will get terrific use out of. Every single one of my kids absolutely loved making my spouse and me their own version of meals while they were a toddler. In fact, I would have to say our diy play kitchen is definitely one of the most useful toys in our house. I love a kid-sized kitchen and the creative ways that my children can stay focused on their pretend desserts and imaginary pasta dishes (while I make a real dinner or throw in a load of laundry).

Now, of course, you could go out and buy a really amazing play kitchen, but these toddler play kitchens cost an arm and a leg. So, why not create one on your own?

The best diy kids Play Kitchens

We’ve all opened up the Pottery Barn catalog and swooned over their gorgeous toddler play kitchens but, once you start adding up all of the pieces it seems more like a dream purchase than a reality. Of, course there are other options like the plastic ones you can find at the toy store, but we knew they are not nearly as cute.

The good news is your toddler will love a play kitchen whether it is made out of a cardboard box, came from Pottery Barn, is plastic and ugly, or if it is as elaborate as some of the incredible diy Kid-Sized Play Kitchens we found de mai jos.

Either way, your child will be entertained for hours, days, and years to come as they create the most delicious imaginary meals for you. And, you will love that they have something to occupy their time so that you can get a well-deserved break!

Another terrific reason to build your own toddler play kitchen is that it will be something you can pass down to each of your children. Our play kitchen is the one toy that all of our kids (both boys and girls) played with. Plus, yay for inspiring future male and female chefs!!

If you caught my stories yesterday this may be familiar to you. The remodel of my diy play kitchen is up on the blog. Swipe right to see before pics. unfortunately my boys would still rather jump automobiles off the range hood 😂. – – – #diyblogger #playkitchenmakeover #diyplaykitchen #diytoys #playkitchen #toddlerlife #flashesofdelight #canadianblogger #cdnblogsquad #smmakelifebeautiful #homewithrue #lonnymag #theeverygirlathome

A post shared by Andrea (@harlowandthistle) on Feb 4, 2018 at 11:17am PST

Not in the mood to DIY? shop these play kitchens, including options under $100!

< $79.00 $99.00 $129.99 $160.99 $499.00 $59.99 $99.99 >

How to Make a kids Kitchen:  Start with unwanted furniture

One popular way to create an amazing toddler play kitchen is to start with old unwanted furniture. You may have the perfect piece laying around your own house! another option is to ask family, friends, and neighbors. You will be surprised by how eager some people are to gift a piece of furniture away.

Of course, you can also scour Craigslist or start looking at local garage sales to find that perfect piece to create your toddler kitchen too!

Here are a few diy play kitchens as inspiration for you:

From young house Love, John and Sherry started with an old cabinet and about $74 to make their daughter Clara a play kitchen. They have a ton of skills with real house projects and it shows in their work. For the rest of us, cabinets and entertainment centers are still a wonderful base if you have one or can easily score one on CraigsList.

source and instructions

Another cheaper alternative is this super cute kid-sized toddler kitchen by At home With Ashley. She built her adorable play kitchen out of a $10 thrift store entertainment center. A pretty sweet deal, right? I also like the compact size of this one. Plus, how cute is the oven light?

Create an Ikea kids kitchen – start from Ikea components

One of the easiest toddler play kitchen hacks is to start with a new or used IKEA DUKTIG. It’s already pretty amazing on its own and with just a few additions you can create something spectacular with it. Of course, if you buy it new it does require you to put it all together and we all know how easy it is to assemble IKEA furniture- NOT! But, honestly, this one isn’t that bad.

My favorite toddler Play kitchen made with the Ikea Duktig comes from visual Vocabularie. I mean the GOLD & the MARBLE FINISH!!!! I am absolutely in love with it!! You can head to her blog right here for finstrucțiuni ULL și o listă de materiale necesare, astfel încât să le puteți presta.

De asemenea, puteți crea propria bucătărie de jucării DIY folosind componente individuale IKEA pentru și mai puțin! De asemenea, Heather a observat această bucătărie de joacă de bricolaj până la Virginia cu ani în urmă și a sperat că o va face singură. Sclipitor. Heather a avut deja și a iubit vase de la Toys Green – obținute din sticle de lapte complet reciclate obținute în California.

Iată un alt distracție Ikea Play Kitchen Hack de la Spacey Casey creează. Ea folosește noptiera Ikea Rast, care se ocupă de 14,99 USD. Ce mai afacere!

Se dovedește că Ikea-Hacking Your Way to DIY Success este un lucru total la propriu, consultați aceste bucătării uimitoare Ikea Play aici.

Idei pentru a construi singur o bucătărie de jucării DIY

Pentru DIY-urile cu hard-core, care doresc mai multe idei de bucătărie de joc, poate doriți să vă îndepărtați de componentele IKEA și de mobilier preexistent și de a se auzi prea mult. Dacă da, te salut.

Una dintre bucătăriile mele de joc preferate absolute pe care le -am găsit a venit de la mama incredibil de talentată la 1Dogwoof.com. Adică serios ce nu trebuie să iubești la această bucătărie de joacă ?? Puteți obține tutorialul complet și instrucțiunile complete și detaliate chiar aici.

Și, cât de superbă este această mică bucătărie de joacă roz pe care am găsit -o pe Instagram? Hei, suntem încă prieteni pe Insta ?? Dacă nu vă îndreptați către pagina noastră de Instagram și lăsați un comentariu. Mi -ar plăcea să mă conectez cu tine !!

Așadar, planificarea mea săptămânală de cină constă, de obicei, în mine, care se prezintă la magazinul alimentar, a agățat complet și a apuca orice cred că am nevoie să fac mese pentru săptămână. ðÿ ‘€ și, desigur, când este prea târziu, îmi voi da seama că îmi lipsește un ingredient sau două. Ei bine, datorită @Onepotatobox, nu trebuie să mă gândesc la ce am nevoie pentru cină. Am toate ingredientele de care am nevoie pentru a face o masă delicioasă și sănătoasă pentru familia mea trimisă chiar la ușa mea. Totul este atât de bine ambalat și etichetat cu pași simpli. În plus, toate ingredientele sunt organice, atât de fanteziste, nu? Poate într -o zi o voi reuni și voi face o listă alimentară, dar până atunci, @Onepotatobox la salvare. ðÿ ™ œðÿ½ hub -urile mele + kiddos mulțumesc. ðÿ ~… ”¢ Folosiți codul BREE25 și obțineți 25% din prima casetă pentru a încerca singur! . . . . . . #momfail #toddlerfashion #toddlerlife #momcommunity #darlingdaught #justmomlife #mealplan #motherhoodrocks #momoftwo #vscomoms #kidsofig #momtogs #momlifeisthebest #daughele

O postare împărtășită de B (R) E E (@Breezy.bees) pe 8 februarie 2018 la 15:48 PST

Oamenii lui Chloe de la renovatorii de rambursare au urmat instrucțiunile din soba de joc a lui Grace la ana-white.com și înfrumusețate cu o balamală magnetică pe ușa cuptorului și o mică lumină LED pentru a străluci atunci când mâncarea se gătește. Rezultatele sunt uimitoare.

Cred că premiul pentru cel mai ușor și mai ieftin în general se adresează pe placa de tort roz. Adică cât de adorabilă (și practică) este bucătăria lor de joacă din Rubbermaid?

Bine, te simți pregătit să dai buzunarul bucătăriei din visele micuțului tău? Aşa sper! Acesta este un proiect atât de distractiv pe care îl puteți face împreună și moduri nesfârșite de a -l personaliza după bunul plac. În plus, atunci când totul este spus și făcut, micuțul tău îi va plăcea să bată mesele pentru tine.

Ați putea dori, de asemenea:

17 cele mai bune jucării pentru băieți de 3 ani [ #4 este remarcabil și #17 este ciudat]

Cele mai bune cadouri pentru un copil de un an – alegeri de top pentru 2021

Cele mai bune 20 de jucării pentru fete de 4 ani [#3 este prea drăguță]

Pin pentru mai târziu!

*Dezvăluire Această postare conține legături de afiliere din programul de afiliere Amazon.

Primele 13 motive pentru care aveți nevoie să începeți să efectuați exerciții de greutate corporală

Împărtășirea este grijă!

Acțiune

Tweet

Acțiune

https://apis.google.com/js/plusone.js

O recunosc; Sunt agățat de exerciții ale corpului complet. Am lucrat de 2 decenii, întorcându -mă cu o mulțime de modele de antrenament diferite, cu toate acestea un element la programele mele de antrenament care au fost întotdeauna consecvente sunt utilizarea exercițiilor de greutate corporală.

Niciodată nu am crezut cu adevărat de ce exercițiile de greutate corporală au fost atât de esențiale pentru mine până nu am început să fac publicitate produsului meu de fitness fizic, ForteryStack 52 (prezentând în prezent pe Kickstarter). Acum, toate elementele de semnificație ale exercițiilor de greutate corporală au sfârșit să fie clare. Dacă exercitați în mod obișnuit, precum și nu integrați exerciții de greutate corporală, aici este ceea ce vă lipsește:

Antrenamente cu funcții duble – este simplu să amestecați exerciții de antrenament cu rezistență cu exerciții cardio.

Antrenamente eficiente – Reduce timpul petrecut în ambalarea barierelor, reglarea mașinilor, precum și conducerea la o sală de gimnastică.

Arde acea grăsime, rapidă – doar câteva minute de exercițiu îți sporește rata metabolică, ceea ce permite corpului tău să vărsă mult mai multe calorii pe parcursul zilei.

Accesibilitate – Orice tip de vârstă sau nivel de abilități le poate face.

Forța de bază îmbunătățită – mulți oameni nu înțeleg că zona de bază cuprinde mult mai mult decât doar ABS. Nucleul constituie într -adevăr practic 30 de mușchi, precum și exerciții de greutate corporală îi pot spori pe toate.

Gumby ca flexibilitatea – cu o varietate completă de mișcare, exercițiile de greutate corporală sunt o metodă excelentă pentru a menține articulațiile.

Comoditate – motivul principal pentru a nu rezolva este lipsa de timp. Cu exerciții de greutate corporală, niciun timp nu este nicio scuză.

Echilibru mai bun – Deoarece nu se utilizează greutăți, vă utilizați corpul ca echilibru pentru a totaliza exercițiile.

Plictise redusă – cu numeroase exerciții de greutate corporală pe care o puteți face aproape oriunde, există posibilități de puțini să vă obosiți în comparație cu a sta într -un dispozitiv care face exact aceeași mișcare, precum și peste.

Distracție – Există numeroase metode pe care le puteți lupta cu alți oameni pentru a vă dificultăți să împingeți mult mai multe exerciții, precum și repetări.

Ieftin – nicio cerință pentru membrii centrului de fitness!

Prevenirea vătămărilor-de obicei fără riscuri, deoarece nu veți reduce o greutate sau o bară asupra dvs., precum și mișcările sunt de obicei destul de simple.

Plateau Breaker – Dacă vă aflați la centrul de fitness, precum și doriți să adăugați gama la antrenamentele dvs., este simplu să transformați un set tipic într -un set foarte set cu exerciții de greutate corporală.

După cum puteți vedea, exercițiile de greutate corporală sunt un pas necesar pentru a dezvolta o rutină de antrenament la orice tip de nivel de abilități.

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=S125x16&ilng=en§ion=

Acest scurt articol a fost scris de sergentul Michael Volkin, creatorul Stamina Stack 52 Carduri de fitness fizic cu greutate corporală.

Dacă v -a plăcut acest scurt articol, puteți încânta aceste povești.

Se încarcă…

var marketgiddate = new data (); document.write (”);

Link către această postare: Top 13 motive pentru care aveți nevoie să începeți să faceți exerciții de greutate corporală
Înrudite pierde mai repede în greutate descoperind timp de exercițiu de Kathryn Martyn Smith M.NLP

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Părăsiți -vă cartierul

Provocarea de astăzi: găsiți un parc la care nu ați mers niciodată la asta are leagăne pentru copii. În aceste imagini, Julian are patru luni și jumătate și l-am împins doar un pic minuscul, dar puteți vedea că a găsit senzația curioasă-și apoi palpitantă.

Cereți unei mame veterane o sugestie sau uitați -vă la site -ul departamentului de parcuri și reclame al orașului dvs. și identificați un loc de joacă pe care nu l -ați încercat.

Mi se pare că este ușor să te blochezi într -o rutină și să mergi în aceleași locuri din nou. În timp ce rutinele sunt reconfortante, cucerirea unei noi destinații poate crește încrederea!

Postează o poză cu copilul tău în leagănele de pe pagina noastră de Facebook. Vrem să vă oferim degetele mari!

Bebeluș prea tânăr pentru leagăne? Alegeți o altă ieșire pentru mamele rookie. (Există 52 de provocări din care să alegeți!)

Send a Father’s Day Card in minutes with Paperless post

Sharing is caring!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Sponsored by Paperless Post

Father’s Day is right around the corner, and if you’re like me, some years it sneaks up too quickly. instead of trying to get a paper card out to my grandfather for delivery on what most likely will be Monday, I decided to try an online option this year.

You may be thinking a variety of things: Tacky? Ieftin? Leneş? Asta e ok. You can think all of those things. The good news here is that Paperless Post’s online card options will quickly change your mind! long gone are the days of online cards that feel like they were the unwanted leftover designs from those name brand card companies. Paperless Post’s 2017 designs and options are modern, fun, and beautiful.

Paperless post offers online/digital card options for almost any occasion, including Father’s Day. and the process for designing and ordering your card is straight-forward and quick. In 5-10 minutes, you can choose your card design, customize the message, font and packaging, and send off to dad and/or Grandpa for immediate or future delivery. What I really love about this is that dad can receive his card ON Father’s Day, rather than the Saturday before or the Monday after. schedule for delivery on Sunday morning, and dad will have something celebratory in his inbox to brighten his day!

Sample Paperless post Designs

I’m including some sample designs below, where you can see your options to choose an online or paper card, an option to add to your favorites to save for later, and the option to customize each side of the card. Also, as you may be able to see from the screenshots, clicking on a design will not take you to a separate page on the website. You can stay in your search results while clicking on the designs that interest you–something that makes navigating web pages much easier and faster, in my opinion!

Related  What Does an Adoption agency Do?

Design Your online Card easily and Beautifully

The process for designing your card is simple:

Choose your design

2. choose your message, font and style

3. opt for a return card, if you think your loved one will want to send a thank-you or reply

4. choose your envelope liner design (fun, right?)

5. add the recipient’s name and necessary information for delivery

6. Finally, add recipient’s email address for online delivery and review your card design before sending (you can also have a test card sent to your email to proofread). Then, click send Now!

Paperless post Perks

When I saw how stunning Paperless Post’s digital card designs were, the additional perks of sending an online card stood out to me even more:

Cost: as low as $3-4 per card, which is $2-3 cheaper than paper cards today

No Postage: another $$ and time saver! No need to worry about the potential need for more postage and the card being returned to you

On-time Delivery: as I mentioned above, you can schedule the delivery time, so your card arrives exactly when you want it to

Ease of Saving: After the special event has passed, your loved one can save their online card without losing it in basement storage or worrying about water damage. Their card can be safely stored in their email or other paperless location of their choosing

Throw away your preconceptions about online cards, and browse Paperless Post’s stunning digital designs here. Whether you are looking to celebrate dad this Father’s Day, throw a birthday party for your child, or simply send a thank you to a friend, Paperless post may have exactly what you’re looking for.

Link to this post:Send a Father’s Day Card in minutes with Paperless Post
Related  how to care for a Sunburn

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

TweetAcțiune

Camping cu un copil mic

Camping cu copii mici și copii foarte mici | Fotografie de Dawid Sobolewski pe Unsplash

Într -un caz de cel mai bun moment, am primit această postare de la Christina la fel cum făceam ambalarea pentru a -mi duce familia într -o excursie de camping modificată. Fiul ei, Robby, are aproape aceeași vârstă ca micuțul meu. Știu deja că nu suntem de acord cu câteva puncte, dar totuși îmi plac opiniile foarte puternice.

Iată trei dintre ideile mele preferate pentru camping cu copii mici:

Puneți cizme pe pj -uri peste noapte noaptea. În acest fel, PJ -urile copilului tău nu se distrează de toată murdăria.

Aduceți o mașină de sunet cu baterie. Acesta este un lucru la care nu m -am gândit, dar mi -am dorit să am. Campingurile sunt puternice! Nu mi-am dat seama de acest pre-bebeluș, probabil pentru că am fost cel puternic care l-a făcut la 10:30 noaptea. Probabil că timpul acesta ar fi fost tăiat la jumătate dacă am fi avut un producător de sunet pentru a îneca din partea oamenilor din jurul nostru.

Dă-i timp. A fost nevoie de Robby 30 de minute în plus pentru a se limpezi pentru somn/pat. Ne -am făcut rutina normală de cărți și cântece în cort și apoi i -a luat timpul suplimentar pentru a închide ochii.

Din păcate, pentru noi, curcuratele lui Sawyer sunt de cel puțin 2 dimensiuni prea mici, așa că sunt sol pe acel sfat, dar am pus mâna pe niște pijamale de picioare maro pentru a ascunde murdăria. Am o veche iPod Touch care ne-ar putea dura pe toată durata excursiei noastre de 4 nopți ca producător de zgomot alb, dacă am setat cronometrul să se estompeze după culcare. Vorbind despre culcare, până la acea perioadă a zilei, sunt adesea din răbdare, așa că voi adăuga 30 de minute la punctul meu de rupere programat în mod regulat.

Deoarece vom dormi în cabine de cort prăfuit într -un climat în care ploaia este foarte puțin probabilă, tactica mea este diferită de Christina (aduc un pătuț de călătorie, yo). Dar am o înțelegere că, dacă aș face camping cu ea, i -aș lua recomandările ideale pe linie.

Citiți de ce crede că trebuie să săriți jocul de pachet și ce să faceți în caz de ploaie în postarea ei: recomandări reale pentru camping cu un copil mic.

[Prima fotografie de Dawid Sobolewski pe Unsplashâ | Fotografia lui Robby într -un Leanto de Stina virtuală. Îți vine să crezi acel copil cu părul său de plăcintă cu cutie? El ar putea fi al meu dacă nu aș avea versiunile mici pentru copii ale îngerilor lui Charlie]