5 Experimente nebune de antrenament cu ghivece care pot funcționa

când ne apropiam de a fi o casă fără scutece după zece ani de ștergere a butucurilor, m-am adus un pic.

M-am descoperit încercând mai mult, precum și mai multe experimente neortodoxe de antrenament în ghiveci, în locul răbdării de modă veche, sperând să descopăr trucul secret pentru fiul meu cel mai mic. Iată câteva lucruri neplăcute pe care le puteți încerca. cine știe? Unul dintre ei poate funcționa pentru tine!

Faceți un nivel special! Ce? Copilul meu de trei ani, precum și am lucrat împreună pentru a-i pregăti pe niște pantaloni de antrenament alb obișnuiți pentru a-i face mai ispititori. Acest proiect a lăsat o mare mizerie a mâinilor mele zile întregi. Cu toate acestea, pantalonii de antrenament sunt extrem de la îndemână pentru copiii nou-Pottying, așa că telefonul îl numesc o spălare.
Sfat Pro: Odată ce a depășit cerința inițială pentru nedreptele speciale, le -am redenumit „ciclismul”, precum și continuăm să le folosim pentru această funcție, deoarece sunt atât de moi, cât și de captusite.

Mini-shribes: Acestea sunt eliminate imediat: M&M, mici marshmallows sau autocolante pentru fiecare depozit. Deoarece am făcut o dezvoltare fantastică cu Poops, îmi voi conduce stimulentele viitoare, în special spre pipi în ghiveci, precum și să rămân uscat în lenjerie.
Sfat Pro: O variantă a acestui concept este că pot să mă despart în marea ciocolată pentru mine atunci când mă înfipt cu curățarea pipi de pe podea.

Mega-S-Bribes: Aceste stimulente au nevoie de o mulțumire întârziată, precum și pentru studenții avansați. De exemplu, dacă rămâi uscat tot timpul sau îți umple graficul autocolantului, vom avea înghețată, vom merge la brânză Chuck E sau vom cumpăra lenjerie de intimidare a Elsa. Cumva, am făcut toate cele de mai sus.
Sfat Pro: Lasă copilul să aleagă premiul râvnit în timp ce se străduiește să -l facă.

Day Naked: De asemenea, numită „Controlul mediului”, această tehnică nu a stat niciodată bine cu mine, cu toate acestea este atât de strălucitoare. Copilul rămâne fără pantaloni, precum și aleargă în jurul curții, în timp ce Mama hrănește gustări sărate, precum și cupe de apă fără fund (heh).
Sfat Pro: Transpirațiile fără niciun fel de nepătruns este similară. Nu l -am încercat niciodată pe acesta; Sunt terifiat.

PEEING DOLL: „Am obținut Paul păpușa peeing pentru a ne asigura că toți preșcolarii noștri ar putea să-l învețe să utilizeze toaleta. Teoretic, copilul meu ar fi verificat toată literatura fantastică de toaletă la păpușă. Da, asta va funcționa. Putem pune pe Tootsie Rolls în mini -olă pentru a pretinde că Paul a avut succes, precum și chiar autocolante premiați copilului pentru evitarea accidentelor.
Sfat Pro: aceste păpuși sunt fantastice pentru cadă. Chiar dacă faux-urin miroase a vanilie, nu mi-a plăcut niciodată acel tânăr din plastic care se plimba pe canapeaua mea.

Metoda sigură: pot avea doar răbdare, precum și să-l las să ajungă acolo pe propriul timp de flipping, chiar dacă asta înseamnă încă șase luni de dip, precum și ștergere. El nu va merge la grădiniță în scutece-nimeni nu face-așa că istoria, precum și cele două școlare de note care utilizează toaletă, îmi spune că acest tânăr va ajunge în cele din urmă.

Vedeți, de asemenea, Ghidul Manage Freak pentru antrenamentele cu ghivece; Whitney și-a antrenat efectiv copilul la 21 de luni. Căţea. (Eu copil, copil.)

Bitul meu, a rezumat lipsa de motivare cu acest citat astut:

Copiii sunt Kickin „Obeetul Epidemc în New Web TV Series

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Crezi că ești ocupat? Copiii sunt la fel de preocupați. În timp ce este posibil să nu aveți întotdeauna timp să gătiți mese sănătoase sau să le învățați cum, Kickin ‘Kitchen.TV, o nouă serie web face sarcina pentru dvs. Acest spectacol interactiv îi ajută pe tineri să -și dea seama exact cum să gătească mâncare gustoasă în timp record, păstrând un stil de viață sănătos.

Imagine amabilitate a

Producătorul executiv al Kickin Kitchen.TV, Natasha Lance Rogoff, a fost fostul producător al Sesame Street International. Rogoff este dedicat să -i ajute pe tineri să rămână puternici, precum și sănătos, în timp ce combate obezitatea, precum și efectele dăunătoare. Gândiți -vă la Glee pentru Foodies; Un mesaj pozitiv stratificat cu divertisment.

Gătitul, precum și mâncarea pot fi un subiect interesant pentru copii, precum și pentru părinții lor, precum și studiul de cercetare au dovedit că pot ajuta tinerii să descopere abilități importante, cum ar fi:

• Motivarea tinerilor să încerce alimente sănătoase.

• Tinerii simt că realizează ceva, precum și contribuie la familie.

• Tinerii au mai multe șanse să se așeze la o masă de gospodărie atunci când au asistat să o pregătească.

• Părinții ajung să petreacă timp de înaltă calitate cu copiii lor.

• Tinerii nu costă timp în fața televizorului în timp ce gătesc.

• Gospodăriile au mai multe interacțiuni pozitive, precum și furnizează o întărire pozitivă.

• În general, tinerii nu mănâncă mâncare de gunoi atunci când gătesc o masă acasă.

[YouTube ]

Fondată în 2005, Kidscook Productions este o afacere de divertisment multimedia specializată în producția de televiziune, precum și programare digitală, care se concentrează pe prevenirea obezității tinerilor. Ei cred că, cu mâncare, precum și copii de gătit se pot distra, să -și facă noi prieteni buni, precum și să descopere despre exact cum să rămână sănătos. Kickinkitchen TV introduce copii mici în lumea gătitului cu webisode comedice, conținut generat de utilizatori, precum și un schimb de rețete care prezintă recidine accesibile, rapide, precum și simple, informații nutriționale accesibile pentru copii, muzică originală, concursuri, jocuri, precum și jocuri, precum și simple Aplicații pentru iPhone.

Legat de menținerea tinerilor sănătoși într -o lume digitală

Ca parte a KidsCook Productions Academic Outreach, Kickinkitchen.TV Webisodes sunt oferite pentru descărcare de către instructori, precum și organizatori de cartier, împreună cu conținutul de curriculum de 10 minute, de 10 minute. Curriculumul, stabilit de nutriție, precum și de experți medicali, oferă materiale academice digitale interactive de înaltă calitate pentru școli, comunități, birouri ale medicilor, precum și clinicilor de sănătate și wellness. Oferă tinerilor șansa de a fi activiști, avocați, precum și influenți în viitorul alimentelor.

Pentru mai multe informații despre producțiile Kidscook, precum și kickinkitchen.tv, consultați . De asemenea, puteți descoperi Kickinkitchen TV pe Facebook, Twitter, Vimeo.com, precum și YouTube.

Cascia Talbert este un blogger agitat, editor, scriitor independent, pe furnizorul de internet, precum și mama a cinci copii, care locuiește în nord -vestul Pacificului. Cu un B.A. În istorie, precum și în legislație, precum și un entuziasm pentru compunere, precum și pentru a rămâne sănătos, a început revista Healthy Moms în 2007. Revista Healthy Moms este în prezent plasată pe blogul de sănătate și wellness de top pentru mame, precum și prezintă o serie de o serie de Scriitori profesioniști pentru sănătate și wellness, precum și bloggeri mamă. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine informate cu privire la problemele de sănătate și sănătate, precum și exact cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor, precum și să inverseze statisticile de obezitate a tinerilor din S.U.A.

Dna Talbert este un scriitor de bloguri de sănătate și wellness prezentat la WellSphere.com, precum și articolele ei pot fi, de asemenea, descoperite pe ezinearticles.com. De asemenea, ea conduce net -ul social media sănătoasăLucrări la Ning, este polițistul de publicitate șef pentru Talbert Nutrition LLC, precum și se află pe Consiliul consultativ pentru rețelele de socializare pentru provocarea Wellness din America. Respectă -o pe Google+.

Ați descoperit aceste informații utile? Faceți clic chiar aici pentru a vă arăta sprijinul pentru revista Healthy Moms.

Link către această postare: Copiii sunt Kickin „Epidemc -ul obezității în noi serii de televiziune
Înrudit de ce ar trebui să facă blogul părinților?

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Rețeta ușoară a comerciantului Joe: Lentil Stew

Nu am mai scris niciodată o rețetă, așa că vă rugăm să iertați, deoarece împărtășesc aceste instrucțiuni. Fac acest fel de mâncare cu tocană de linte aproximativ o dată pe săptămână și nu necesită deloc timp. Am servit -o tuturor celor trei seturi de bunici și toți (au pretins) le place. În plus, am început să -i dau fiicei mele când avea vreo 10 luni și i -a plăcut. Este plin de nutriție, așa că, în timp ce mâncați o tocană de linte pe bază de ciorbă de roșii, cu degetele mici dolofane, este dezgustător și dezordonat, nu pot să mă plâng.

Toate ingredientele mele sunt de la Trader Joe. Dacă nu aveți un comerciant Joe, este posibil să fiți nevoit să vă gătiți propriile linte, în acest caz, 90% din beneficiile acestei rețete au dispărut. Dar, pentru dvs. cumpărători ai comerciantului Joe, iată detaliile pentru Stew -ul meu de linte ușor de linte:

Ingrediente:

+ o jumătate de cutie de tomate și ciorbă de ardei roșu prăjit+ un pachet de linte cu aburi pre-gătite (găsite în secțiunea frigorifică în apropierea legumelor pre-tăiate)+ 1 lingură chimen+ bucăți de cartofi dulci (opțional)

Scuzați aspectul cartofului dulce. Bănuiesc că am spălat doar jumătate din ea. Dacă adăugați cartofi dulci, zaruri aproximativ 3/4 cupă și așezați într -un recipient cu microunde, cum ar fi o cană de măsurare Pyrex. Acoperiți cu apă și cuptor cu microunde timp de 4 minute. Se scurge și se lasă deoparte. (Las pielea pornită, dar sunt cam crocantă în acest fel.)

Conținutul gol al pachetului de linte într-un vas de dimensiuni medii. Agitați recipientul de supă și turnați peste linte până la acoperire. Se încălzește cu foc mediu, amestecând ocazional.

Adăugați chimen. Adăugați cartof dulce (sau nu). Gătiti până se încălzește până la capăt.

Serviți cu o stropire de parmezan și niște biscuiti sămânțate.

Acest tocană ușoară de linte de linte se află ușor la frigider și este o modalitate grozavă de a distra un pal pentru prânz sau de a vă hrăni o cină mult mai hrănitoare decât cerealele pentru două nopți când partenerul dvs. este în afara orașului.

Copil prietenos? Să-mi spuneți. Am unul care va mânca o porție de dimensiuni de om și altul care nu l-ar atinge cu un pol de zece metri.

2021’S finest PRIME DAY offers ON infant MUST-HAVES

Amazon’s Prime Day is here! a few of us have patiently waited all year for this sale to find around once again as well as others of us are just discovering out that it’s going on. Either way, as a hectic mama, it can be difficult to discover the extremely finest deals! lucky for you, we have gathered all the very best offers on infant must-haves from Amazon.

What You requirement to understand about Prime Day

Prime Day will run from June 21 with June 22. Yes, it is quick. This indicates you requirement to snatch up the things you truly want quickly. The sale is for Prime members only, so if you aren’t a member already begin that 30-day complimentary trial ASAP!

Once you have your membership, be sure to set up as well as save your repayment techniques to make buying as quick as well as simple as possible. You can likewise make a listing of your preferred products as well as click the “Watch This Deal” button next to them with the Amazon app to be informed if they go on sale.

Cumpără acum!

< $12.42 $8.92 $31.49 $18.80 $15.70 $25.70 $132.99 $132.99 $8.22 $329.99 $324.99 $299.99 >

Fun Fact: If you have an Alexa, be sure to ask her what your Prime Day offers are. She will provide you a few tailored choices that she believes you may like.

The finest Prime Day offers on infant Gear

Ready to hit the sale? They truly do have a bit bit of whatever from the fundamentals to the luxuries. We were delighted to discover strollers, cars and truck seats, play pens, diapers, as well as more.

Check out a few of the very best offers we might discover below! We will keep the post as much as date as new offers arrive.

30% Off choose Kid’s as well as infant Clothing

Up to 30% Off choose Britax infant Gear

Like the Britax grow with You ClickTight Harness-2-Booster cars and truck Seat, Britax Boulevard ClickTight Convertible cars and truck Seat, as well as the Britax Marathon ClickTight Convertible cars and truck Seat.

Up to 20% Off Infantino infant Must-Haves

Like the Infantino 5-in-1 legendary Developmental discovering Gym, the Infantino music & Lights 3-in-1 discovery Seat as well as Booster, as well as the Infantino 4-in-1 Highchair.

Up to 35% Off FridaMom as well as FridaBaby Products

Like the NoseFrida, the Windi Gas as well as Colic Reliever, as well as the FridaMom Postpartum healing fundamentals Kit.

30% Off Graco SnugRide SnugLock 35 LX infant cars and truck Seat

30% Off Graco pack ‘n Play travel Dome LX

$4 Off Munchkin miracle 360 Sippy cups

Prime Day offers will modification throughout the day so stay tuned for more. You can likewise inspect out our Instagram for updates!

Alegeți Caboo: Produse durabile de bambus și canale de zahăr

Partajarea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Gândiți -vă la toate produsele de hârtie pe care le folosim în casa noastră: șervețele, prosoape de hârtie, șervețele pentru copii, hârtie de țesut de toaletă, țesuturi faciale și șervețele. Utilizarea globală a țesutului de toaletă singur atinge aproximativ 27.000 de copaci pe zi. Și asta nu este chiar partea cea mai șocantă. Înlocuirea tuturor acestor copaci durează zeci de ani – aproximativ 30 de ani, de fapt. Dar, dacă ați putea găsi produse de acasă durabile care nu necesită smulgerea a mii de copaci pe zi din ecosistemul nostru? Caboo te poate ajuta să faci exact asta.

Caboo este o companie globală care oferă produse de hârtie comercială și de uz casnic fabricată din bambus și cana de zahăr. Ce face aceste două resurse mai bune decât copacii? Bambusul și cana de zahăr sunt ierburi, nu păduri dure (ca copacii), ceea ce implică că sunt în creștere rapidă și regenerabilă. Nu necesită re-plantare în achiziție pentru a crește din nou. Bambusul și cana de zahăr folosită pentru produsele Caboo se reface în mod natural după recoltare, rezultând o sursă regenerabilă pentru produsele din hârtie – și economisirea a mii de copaci.

Am ales să -i încerc eu lui Caboo. Am primit țesutul de baie, șervețele pentru copii, șervețele de călătorie și țesutul facial și trebuie să spun că mi -a plăcut textura fiecărui produs. Când vă gândiți la bambus și cana de zahăr, este posibil să nu vă gândiți automat „moale și luxos”, dar textura fiecărui articol a fost comparabilă cu cei mai moi concurenți non-bambus de pe piață. Mi -a plăcut în mod deosebit parfumul ușor, proaspăt de bambus și aloe al bebelușului și șervețele de călătorie. iar baia și țesutul facial erau moi și durabile.

Fiecare produs Caboo este, de asemenea:

Biodegradabil

Fără clor

Fără paraben

Fără sulfat

Hipoalergenic

100% fără copaci

Înrudit sunt o mamă proastă dacă nu -l las pe copilul meu să joace Fortnite?

Aceste calități obțin beneficiile lui Caboo dincolo de economisirea copacilor pentru a vă ajuta și dvs. și familia dvs. să vă reduceți expunerea la substanțe chimice severe. Mame, aș recomanda copilului și șervețele de călătorie pentru o opțiune naturală și rezistentă. Planific să achiziționez mult mai multă hârtie de baie și țesuturi de la Caboo pentru a sprijini utilizarea resurselor durabile, regenerabile și, de asemenea, să scadă expunerea familiei mele la clor, parabeni și sulfați.

Cumpărați Caboo aici

Mai multe despre misiunea și produsele Caboo

Link către această postare: Alege Caboo: produse de bamboo și produse de zahăr durabile

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Cum să împrumutați un purtător de bebeluși

, în timp ce unele magazine independente de vânzare cu amănuntul angajează personal cu suficiente cunoștințe pentru a vă ajuta să încercați un transportator, să -l ajustați pentru potrivire ergonomică și vă permiteți să purtați copilul în jurul magazinului pentru o perioadă, este încă Înfricoșător să renunțe la o sută – sau mai mult! – Bucks pe un transportator care s -ar putea să nu fie potrivirea dvs. perfectă.

O mamă poate fi dus (Har Har) cu achiziționarea de fante, Wraps și Mei Tais, mai ales dacă este un utilizator greu (Har Har, din nou!). Dar pentru cei care doresc să investească doar într -un singur purtător funcțional pentru copii, un proces serios (și eroare) este cel mai bun proces de învățare.

Introduceți BabyWearing International. Această organizație bazată pe capitol servește ca resursă în câteva sute de orașe a căror misiune este de a promova îmbrăcămintea pentru copii.

În plus față de întâlniri în care puteți învăța o tonă și puteți încerca grămezi și grămezi de transportatori cu ajutorul experților, capitolele internaționale pentru copii oferă biblioteci de creditare și au un educator local pentru copii.

Desigur, există condiții de acord de împrumut. Este posibil să fie nevoie să vă alăturați capitolului și să așteptați o perioadă de timp în timpul membrilor dvs. pentru a vă califica pentru utilizarea bibliotecii de creditare.

Capitolul meu local acoperă o zonă substanțială (zona Bay din California) și are subcapitole pentru diferite orașe, fiecare cu propria bibliotecă. Berkeley, CA, de exemplu, are aproape 100 de transportatori diferiți care pot fi inspectați. Biblioteca transportatorilor este disponibilă în persoană la întâlniri lunare.

Capitolul dvs. local poate utiliza un site web sau un grup Facebook pentru a împărtăși informații despre Meet Ups sau pe cine să contacteze. Găsiți un capitol internațional pentru copii aici>