împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Există un motiv pentru care se numește treburile casnice – puteți arde calorii majore! Descoperiți exact cum să vă duceți listarea la un alt nivel cu aceste trucuri ușoare.

1. Planificați -vă treburile ca un antrenament de circuit. Popați pe niște căști cu muzica preferată care cântă, apoi aruncați rufe în șaibă, îndreptați -vă spre spațiul de locuit spre praf, mergeți la garaj pentru a vă rezolva reciclarea, apoi încercați înapoi pentru a pune haine în uscător.

2. Ieșiți în curte! Simțirea primăverii în jurul tău este un motivator semnificativ. Îndepărtarea se topește 250 de calorii pe oră și îți lucrează brațele, picioarele și mușchii spatelui. Utilizarea unei cositoare de împingere scade 325 de calorii în același timp.

3. Organizați -vă lucrurile. În loc să echilibrezi cutii, coșuri sau găleți pe șolduri, transportă lucrurile în mâini, cu brațele întinse. Cu cât puteți ține un obiect, cu atât mai mult veți lucra aceste brațe.

4. Faceți cina. Credeți sau nu, gătitul vă poate oferi un antrenament. Tăiați, frământați, agitați și curățarea inevitabilă vă va conduce să ardeți 150 de calorii pe oră. Peste o lună, se adaugă.

5. Mop podeaua din zona bucătăriei. Acest lucru nu este zgomot ca distracția în sine. Dar să te muți în timp ce iei mirosul unei brize calmante de vară? mult mai bine! Spălătorie hainele (inclusiv tricourile și transpirația preferată) cu un detergent lichid; Apoi respirați în esența intoxicantă a unei mari energie în timp ce curățați podeaua. Asta va acumula 240 de calorii pe oră! O altă alegere excelentă pentru a-ți revigora simțurile: folosiți un produs de curățare cu partajare încântătoare.

Ce face o agenție de adopție?

6. Sortarea rufelor este ușoară, dar o puteți face stând pe un picior? De fiecare dată când trebuie să lupți pentru a -ți menține echilibrul, îți lucrezi miezul. Aceasta reprezintă în esență fiecare masă musculară din torsul tău, ABS a inclus. Faceți-o un moment Zen: foile de uscare includ explozii de citrice crocante, o minunată răsucire ecologică și doar un parfum floral pentru a face treburile să pară mai puțin o corvoadă.

Link către această postare: șase metode pentru a transforma treburile casnice într-un Mini-antrenament

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *