7 Moduri de a crea consecvență pentru partajarea adolescentă

este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Întrebați orice părinte cu ce se luptă cu cel mai mult atunci când vine vorba de părinți, iar șansele sunt mulți vor spune „consecvență”. Poate fi dificil să fii consecvent în fiecare situație. Poate că este din cauză că nu vrei să fii întotdeauna „cel rău”, deoarece uneori este mai ușor să cedezi sau să înduim regulile decât să se certe sau pur și simplu din cauza distragerilor și a te simți copleșit, dar indiferent de cauză, inconsecvența este una Dintre motivele principale pentru care adolescenții se luptă.

Cert este că copiii de toate vârstele au nevoie de granițe. Coerența cu regulile, așteptările și consecințele oferă stabilitate pentru un copil și îi ajută să dezvolte un puternic sentiment de caracter și capacitatea de a lua decizii bune pentru ei înșiși. Fără granițe, adolescenții vor găsi în mod inevitabil probleme, dar aplicarea inconsistentă a regulilor poate duce la și mai multe provocări, inclusiv anxietate, depresie, stres și alte probleme emoționale și comportamentale.

Deci, cum creezi consecvență, mai ales atunci când există o nepotrivire între așteptările parentale (mama este strictă, tatăl este puțin mai îngăduitor) sau alte provocări? Angajarea de a sta pe lângă cuvântul tău este esențială, dar poți crea mai multă consecvență și în alte moduri.

1. clarificați -vă așteptările

Mulți părinți cred că anumite așteptări nu se întâmplă, dar nu puteți presupune niciodată că adolescentul dvs. știe exact ce este permis și ce nu este. Trebuie să fiți clar în ceea ce vă așteptați și care sunt granițele.

Aceasta înseamnă să articulezi clar regulile, astfel încât nu există loc pentru interpretare. Spuneți -le adolescenților în mod specific ce nu este permis și consecințele pentru a nu respecta regulile. Nu vă așteptați ca adolescenții dvs. să fie cititori de minte sau să-i stabilească să eșueze cu granițe neclare.

Reflecție de weekend înrudită

2. Setarea și urmarea cu consecințe

Consecințele trebuie să fie un rezultat natural al eșecului de a rămâne la granițe. Cu toate acestea, de obicei, de obicei părinții stabilesc reguli („Nu puteți face X”) fără a scrie exact ceea ce se va întâmpla dacă adolescentul lor face orice este. Sau, definesc consecințele, dar nu reușesc.

Este vital important să setați și să urmați cu consecințe, de fiecare dată. Acest lucru nu înseamnă că nu puteți fi rezonabil – circumstanțele atenuante pot necesita și ajustare – dar, în cele mai multe cazuri, trebuie să urmați.

3. Laudă proactivă

Adolescenții prosperă atunci când au încredere, așa că răsplătiți -i prin extinderea limitelor, atunci când este cazul. Uneori, clemența este pentru o ocazie specială (cum ar fi bal sau alt eveniment major) sau este o schimbare permanentă. Oricum, a fi proactiv și a răsplăti un comportament bun, pe lângă abordarea comportamentului problematic, îți afirmă adolescentul și le oferă stimulente să respecte regulile.

4. Construiți o relație

Regulile funcționează cel mai bine atunci când există o relație – în caz contrar, disciplina devine lipsită de sens, iar adolescentul tău nu va avea grijă în niciun fel de consecințele acțiunilor lor. Dezvoltarea unei relații cu adolescentul dvs. este importantă pentru a stabili consecvența, deoarece copilul dvs. se va simți mai confortabil cu dvs. și va fi dispus să discute probleme înainte de a deveni probleme reale.

5. Luați în considerare alte alternative

Uneori, menținerea consistenței este prea dificilă din cauza provocărilor familiale, economice sau alte. Sometimes, your teen just needs more support than you are capable of providing at this point.

When that happens, it may be worth investigating other options, such as residential facilities for troubled youth, which can provide the consistency that’s lacking at home. sometimes all it takes is that consistent environment to turn things around, and if you can’t provide it, looking elsewhere may be a good idea.

Related  how We raise Liars and What to Do about It

6. choose Your Battles

Your teen is never going to be perfect. he or she is going to have good days and bad days, and you cannot expect to address every single little issue without wearing yourself out and creating resentment. You are better off to remain consistent with a few important issues while maintaining leniency on others, to keep your relationship and your sanity intact.

7. always consider Your Teen’s best Interests

When your teen does something that makes you angry, your response needs to be guided by their best interests, not yours. Doling out punishments just because you are angry or inconvenienced isn’t going to solve anything. Consecințele ar trebui să fie concepute pentru a -i învăța pe adolescent ceea ce trebuie să facă, nu doar să îi facă pe toți mizerabili.

Când regulile sunt încălcate, luați un moment pentru a lua în considerare răspunsul dvs. și ceea ce este în interesul cel mai bun al copilului dvs. S-ar putea să fie neplăcut să abordăm o problemă și mai ușor de ignorat, dar asta nu va mai rezolva nimic decât o reacție la genunchi. Când faceți o pauză înainte de a reacționa, vă permite să fiți consecvent și corect.

Creșterea copiilor este dificilă, dar nu este nevoie să vă faceți mai greu prin faptul că sunteți inconsistenți. Stabiliți limitele clare, urmați consecințele și păstrați -vă relația în prim plan și veți avea mai puține lupte.

Link către această postare: 7 moduri de a crea consecvență pentru adolescentul tău

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Februarie este Luna Health Health

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Februarie este luna sănătății inimii, un sfat pentru a avea grijă de o singură inimă care vă bate

Cu februarie ideal după colț, planurile de Ziua Îndrăgostiților sunt în curs de desfășurare. Observați florile, dulciurile și cina. Dar așteptați, este și luna sănătății inimii, un moment bun pentru a ne aminti că ne putem bucura în ziua respectivă, în timp ce suntem încă amabili cu inima noastră. Anul acesta, luați în considerare selectarea unei mese sănătoase și romantice acasă, o modalitate grozavă de a controla ce și cât de mult mâncați. Dieteticianul înregistrat Susan Bowerman folosește idei de bază pentru a vă menține dragostea și inima să meargă puternic.

Luna sănătății inimii

Salvați -vă pofta de mâncare. Asigurați -vă că planificați înainte. Pregătirea meselor și gustărilor în dezvoltare vă va ajuta să evitați ciocolatele și alte bunătăți din birou. Dacă sunteți prea ocupat pentru prepararea mesei, o scuturare de înlocuire a mesei, precum Aroma de ciocolată olandeză olandeză de la Herbalife Nutrition ar putea fi o opțiune bună. O porție constă din 9 grame de proteine ​​de soia și 25 de grame de proteine ​​de soia pe zi, ca parte a unei diete sărace în grăsimi saturate și colesterol, poate minimiza riscul de boli de inimă.

Prăjiți -vă pentru sănătatea și dragostea voastră bună. SIP Champagne care, la fel ca vinul, este format din antioxidanți naturali din struguri. În mod alternativ, puteți face o băutură festivă non-alcoolică adăugând un strop de suc de fructe 100% la apă spumantă. Sucurile roșii sau violet, cum ar fi 100% struguri și rodie sunt bogate în polifenoli. Aceștia sunt compuși în mod natural în fructe care ajută la creșterea fluxului de sânge și la susținerea tensiunii arteriale sănătoase.

Adăugați culoare la masa dvs. Pentru primul tău curs, ai o salată colorată. Morcovii portocalii strălucitori, roșii roșii și spanac verde profund își datorează culorile unui grup de pigmenți antioxidanți sănătoși din inimă numiți carotenoizi. Pentru un beneficiu suplimentar, aruncați niște avocado și îmbrăcați -vă salata cu puțin ulei de măsline. Având în vedere că carotenoizii sunt solubili în grăsimi, adăugarea de cantități mici de grăsimi sănătoase pentru inimă la salată vă va ajuta corpul să absoarbă acești compuși utili din legume. Fasolea gătită este, de asemenea, un plus sănătos pentru inimă, având în vedere că fibra lor solubilă în apă poate ajuta la menținerea nivelului de colesterol.

Înrudite 2 moduri de a -ți face apa mai sănătoasă

Mare de iubire. Grătați -l, lăsați -l sau coaceți -l! Peștele este în mod normal scăzut în grăsimi totale și grăsimi saturate. Și este, de asemenea, una dintre cele mai bune surse de acizi grași omega-3 sănătoși din inimă, care ajută la controlul nivelurilor anumitor grăsimi din sânge, cum ar fi trigliceridele și colesterolul.

Lasă -te să pleci „puțină nuci”. Nucile de copaci precum migdalele, nucile și fisticul sunt bogate în compuși numiți fitosteroli care pot ajuta la menținerea colesterolului sub control. Încercați să le prăjiți ușor în cuptor sau o tigaie uscată. Își scoate aroma naturală. Apoi, presărați -le deasupra unor legume aburite pentru o farfurie laterală grozavă sau adăugați -le în salată.

Bucurați -vă de dulceață. Ziua Îndrăgostiților nu ar fi completă fără ciocolată. Compușii care apar în mod natural în cacao numiți flavonoide acționează ca antioxidanți. Și cu cât este mai întunecată ciocolata, cu atât mai multe flavonoide pe care le obțineți. Deci, aveți o mușcătură de ciocolată neagră pentru a vă termina masa. Sau, pentru un desert dublu sănătos, aruncați niște ciocolată dulce topită peste fructe de pădure proaspete. Pigmenții naturali de roșu-roșu care oferă fructelor lor de culoare uimitoare acționează și ca antioxidanți.

Pentru mai multe idei, consultați www.discovergoodnutrition.com.

Link către această postare: februarie este luna sănătății inimii

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Aventuri cu dimensiuni de gustări pentru distracția în familie fără ecran [alimentat de brutaria naturii]

Această postare a fost sponsorizată de Nature’s Bakery, toate opiniile sunt ale noastre.

Copilăria este indicată a fi plină de aventuri! În calitate de părinte, de multe ori suntem însărcinați să fim proiectantul acestor aventuri și voi fi primul care recunosc că poate fi greu să vină cu lucruri noi și interesante de făcut ca familie. Alte familii simt și această luptă – un sondaj realizat de Nature’s Bakery a constatat că majoritatea (56%) dintre părinți cred că este greu să găsească o activitate de care ar fi interesată întreaga familie. În acțiune în acest sens, Brutaria Naturii a creat snack -ul de dimensiuni Adventures Microsite care este plin de activități de dimensiuni mușcate construite pentru a completa cu ușurință golurile și a scoate familiile de pe ecrane și canapele și pentru a ieși în lume împreună. Micrositul este un suspin de ușurare a unui părinte pentru zilele ploioase, excursii lungi pe drum sau chiar weekenduri leneșe, deoarece furnizează o mare varietate de aventuri de bază și ieftine, fără tehnologie, care se încadrează fără efort în viața de zi cu zi, ploaie sau strălucire (sau zăpadă!).

Credit foto: @ThePlantPowerParents

Aceste activități vă vor ajuta familia să se lege descoperind lucruri noi, ieșind afară împreună și lăsându -vă imaginațiile să curgă sălbatic. Fiecare activitate include diverse evaluări pentru a vă anunța în ce veți intra în prealabil, cum ar fi un rating de mizerie și perioada de timp pe care va dura. Dacă doriți să găsiți cu ușurință o idee de activitate din nou mai târziu sau să o salvați pentru referințe viitoare, asigurați -vă că o preferați! Puteți, de asemenea, să vă placă și să nu vă placă activitățile pe baza gustului familiei dvs., iar sugestiile de activitate vor fi oferite preferințelor dvs.

Aventurile mele preferate de dimensiuni de gustare

Credit foto: @Sharee.Designs

Dacă sunteți interesat să vă învățați micuțul dvs. despre cum cresc lucrurile, bombardamentele cu semințe trebuie să fie absolut pe lista de activități. Puteți găsi instrucțiuni complete pentru a face o bombă de semințe pe microsite de aventuri cu dimensiuni de gustare. După ce ați făcut bombele de semințe, le așezați într -o grădină sau o oală interioară și, în cele din urmă, florile dvs. vor începe să înflorească. Este atât de distractiv să te bucuri de ei să crească în timpul săptămânii înfricoșătoare de iarnă!

Credit foto: @food.kids.love

O altă activitate pe care o recomand este să te joci cu mâncarea ta împreună! S -ar putea să crezi că sună nebun, dar depinde de mine, este atât de distractiv! Instrucțiuni microsite de aventuri cu dimensiuni de gustare pentru această activitate în care utilizați gustările de brutărie ale naturii (ador barele de smochine de zmeură!) Pentru a crea un buchet de flori gustative. Puteți zdrobi Brownies ca murdărie, folosiți barele de smochine și unele înghețuri pentru a vă crea florile, iar apoi veți avea nevoie de niște bețe de țelină pentru tulpini.

Nu uitați să vă alimentați aventurile cu gustările mai bune pentru brutaria naturii!

Credit foto: @FontesFourpack

Desigur, veți avea nevoie de combustibil pentru aceste aventuri! Gustările de brutărie ale naturii sunt o alegere excelentă, cu cereale abundente și ingrediente sănătoase pentru a vă menține plin. În plus, cu arome precum barele de brownie cu ciocolată dublă, chiar și mâncătorul tău picant este sigur că va fi fan.

Sunteți gata să ajungeți la planificare? Accesați Snacksizedadventures.com și descoperiți care trebuie să fie următoarea dvs. aventură!

Spuneți -ne amintirile preferate de aventură ale familiei dvs. în comentariile de mai jos!

Pin pentru mai târziu!

O mulțime de fețe ale unei adevărate mămici

de multe ori trebuie să mă prefac că sunt o „mamă adevărată”, una care știe exact cum să se comporte când i s -a spus că copilul ei a acționat disruptiv într -un grup, a dat cu piciorul în minge o fereastră de sticlă sau a scris numele său în Sharpie pe un diapozitiv de joacă, dar adevărul este că habar nu am cine sunt menit să fiu în acele momente. Sau ce expresie trebuie să am pe fața mea.

Sunt un adult cu comportament prost, care nu poate extrage maniere adecvate de la un băiețel? Sunt o femeie prudentă, care este supărată de acest comportament mic de copil? Sunt un adult simpatic, care îi pare rău că acest profesor trebuie să lucreze cu copilul meu? Sunt o mamă incomodă care dorește că totul va dispărea? De obicei, toate cele de mai sus.

Iată câteva dintre fețele mele de ascultare pentru momentul în care un profesor sau o autoritate îmi spune că copilul meu s -a comportat prost. Ați vrea să vedeți vreunul dintre acestea când îmi spuneți că copilul meu trage pigtail -uri pe covorul cercului?

Vreau să știți că sunt preocupat (dar nu prea preocupat), competent, ascultat, șocat (dar vă cred absolut). Având în vedere că îmi dau seama că nu vrei să vezi „Oh, prostii, asta din nou!” Face, am lucrat la alte câteva expresii faciale, așa că știi că te aud și iau această situație în serios.

Dar în capul meu, este o poveste cu totul diferită. ”Mă învârt despre:

Indiferent dacă comportamentul său este sau nu adecvat vârstei, poate doar o fază …

Am întreaga poveste?

De ce se întâmplă asta?

Sunt un eșec complet? Fraudă? Ambii?

Să rezolvăm această problemă! Putem face acest lucru, avem nevoie doar de un plan de acțiune, consecințe adecvate și pentru a face modificări!

În general Grrrr.

Sincer, mi -aș dori să sun doar să -mi spui că copilul meu este o bucurie.

După ce am agățat telefonul sau m -am îndepărtat de întâlnirea noastră, trebuie să întorc toate aceste emoții și expresiile înapoi într -un părinte calm, care ascultă respectuos, în timp ce îi disciplinați cu severi. Și atunci ne confruntăm cu încredere în altă zi. Ha!

Vă rog să -mi spuneți că nu sunt singur în acest sens!

Umm cum trebuie să arate fața mea când copilul meu are probleme?

HOW TO create A best POSTPARTUM care kit FOR mama

As you near the big day, you’re probably focusing on what you need for labor & delivery and whether your home is ready for baby. However, it’s also crucial to consider what you’ll need during the postpartum period. creating a postpartum care kit is a terrific way to set yourself up for an much easier recovery! Not to mention, it will cut down on the need for trips to the store in the early days after you bring your newborn home.

Part recovery and part comfort, the best postpartum care kit is both functional and individualized for your individual needs. use the below list to help you assemble what you need. You could also use it as inspiration for a postpartum gift for another expectant mother!

5 absolute Must-Haves for Your Postpartum care Kit

While creating the best postpartum care kit is a lot more of an art, there are 5 items that every new mommy must have around to make postpartum easier. You must include these in your kit no matter what and then add in extras from our long checklist in the next section.

5 Must-Haves for Postpartum
Honey Pot organic Cotton Herbal Postpartum Pads
Kindred Bravely High-Waisted Postpartum recovery Panties
Frida mommy Upside Down Peri Bottle
Relieving Spray (Dermoplast or earth mama Perineal Spray)
Nipple Cream

How to create a best Postpartum care kit for Mama

Recovery Must-Haves to add to Your Postpartum care Kit

Whether you deliver vaginally or by means of c-section, you’ll need to prepare for inevitable heavy bleeding for the first week or so after delivery. The healthcare facility will likely offer you their conventional postpartum pads, but lots of women find them too bulky and uncomfortable. consider these options instead:

Overnight Pads– Postpartum or overnight pads are a must. I personally loved the Honey Pot company Postpartum Herbal Pads because they were soothing and cooling (many mommies like iced pads, they were uneasy for me so I preferred these herbal pads!).
Instant Ice Maxi Pads– Gone are the days of freezing your own “padsicles” to soothe your nether regions after vaginal birth. These ready-made pads are concurrently soothing and absorbent.
Absorbent Underwear– If you like not to worry about your gigantic pad slipping, consider absorbent postpartum underwear instead. They’re disposable and offer maximum protection, while also being discreet under your clothing. Knix is a popular brand, they are seamless and breathable. lots of c-section mamas recommend wearing these for postpartum.
Frida mommy Upside Down Peri bottle for Postpartum Care– They weren’t wrong when they said to depend on them on this one. depend on us, you’re going to want this if you are having a vaginal delivery. I thought it was way better than the one supplied by the hospital.
Earth mama Perineal Spray– This spray is soothing and relieving. Plus, it sprays upside down so that you can get to all the hard-to-reach places.
Dermoplast– This was actually given to me by my doctor because of tearing during birth and it was an absolute lifesaver.

Mom care Products

Do yourself a favor and go one step additionally than the must-haves in your postpartum care kit. A few extra personal care touches can make all the difference as you navigate this time. There is a lot going on with both your body and emotions, so treat yourself ideal with products like these:

Witch Hazel Pads-When you’re healing from a vaginal birth, you don’t have to just grin and bear it. Soothe your injured and irritated perineal area with medicated witch hazel pads indicated to cleanse, comfort, and promote healing. You can also make your own padsicles with witch hazel. learn how here!
Coconut Coffee Scrub-Your body has been through a lot. treat it ideal with natural products to soften skin and minimize those pesky stretch marks.
Weighted sleep Mask– When you do get a few moments of precious shuteye, make it count with a sleep mask that blocks light and soothes puffy, new-mom eyes.
Postpartum stomach Bandit stomach Band– This band uses terrific support, I especially recommend it for c-section mommies to supply extra comfort while healing.
Promptly Journals Postpartum Journal– This journal is full of prompts, check-ins, therapy tips, words of encouragement, and resources certain to the postpartum period.

Wardrobe essentials for Your Postpartum care Kit

You probably won’t be breaking out your favorite pre-pregnancy skinny jeans as soon as you have your baby. Not to mention, you’ll also be settling into a phase of life that demands comfort as you tackle motherhood. add the following to your wardrobe to make this transition easier:

For every mom:
Comfortable Underwear– depend on us when we say the mesh underwear supplied by the healthcare facility is created for basic functionality only. once you leave the hospital, allow yourself the comfort of a good pair of convertible maternity underwear. These can be worn up high over a c-section incision, as well. Al lorMaterialul moale și întinderea excepțională vă vor duce corpul postpartum printr -o serie de forme și dimensiuni.
Transpirații moi-material moale, întindere și capacitatea de a spăla mașini trebuie să fie în partea de sus a listei dvs. pentru uzura postpartum. Joggerii confortabili și versatili ca aceștia vor fi pantalonii dvs. pentru feed-uri de noapte sau de la amiază cu copilul. Sunt suficient de eleganți pentru a primi vizitatori!
Rochie confortabilă – Fiecare mamă ar trebui să aibă o haină relaxantă, ușor de aruncat!
Conducerea în mod curajos a jambierelor postpartum – dacă doriți să le purtați timp de 3 zile la rând, nu vă vom învinovăți. Se modelează spre corpul tău și sunt incredibil de confortabile pentru a se relaxa prin casă.

Pentru mamele care alăptează kituri de îngrijire postpartum:
Rezervoarele de asistență medicală – poate fi excepțional de greu să găsești un sutien grozav în circumstanțe normale și este și mai greu atunci când corpul tău postpartum se schimbă de la săptămână la săptămână. Indiferent dacă alăptați sau nu, un rezervor confortabil fără probleme poate fi cel mai bun pariu pentru somn sau zi. Acesta de la Target este favoritul meu absolut! Este confortabil și grozav pentru stratificare.
Cardigani versatili – cu hormoni care înnebunesc un pic în corpul tău postpartum, este posibil să te simți că trebuie să te îmbraci în straturi pentru a -ți satisface nevoile de temperatură. Un cardigan ciudat și confortabil rezolvă această problemă. Este grozav pentru a acoperi acele haine pătate spit-up atunci când un vizitator neașteptat apare pentru a-l întâlni pe micuțul tău.
Sutien care alăptează – atunci când alăptați sau pompați la fiecare două ore la început, un sutien de asistență medicală vine la îndemână. Vezi preferatele noastre aici!

Alte adăugări pentru Mama care alăptează

Dacă acesta va fi, de asemenea, un moment de învățare pentru a -ți alăpta nou -născutul, veți dori să vă aprovizionați cu următoarele în kitul dvs. de îngrijire postpartum:

Crema de mameloane – Motherlove Nipple Cream este unul dintre preferatele mele pentru ușurare atunci când începeți să alăptați. Este organic și sigur să pleci ca asistenți medicali pentru bebeluși și se calmează și vindecă sfarcurile crăpate inevitabile care provin din primele săptămâni de alăptare. Compania sinceră calmează -ți balsamul este de asemenea grozav!
Plăci de asistență medicală – mi -au plăcut să folosesc plăcuțele de asistență reutilizabile cu amabilitate ultra -absorbant, din cauza formei lor și a faptului că s -au ținut atât de bine în spălare. Versiunea de bambus din bambus este, de asemenea, grozavă, iar producătorul vaabil pentru zeci de reutilizări. Având în vedere că puteți parcurge cu ușurință mai multe pe zi, stocați, astfel încât să nu fiți niciodată fără.
Gustări și suplimente de alăptare – veți avea nevoie de calorii suplimentare în timp ce alăptați, iar aceste cookie -uri valoroase se dublează ca suport pentru alăptare. Umpleți -vă stomacul postpartum și îmbunătățiți -vă producția de lapte pentru a vă menține puternic jocul de alăptare. De asemenea, mi -a plăcut această băutură de magneziu și lapte legendar pentru a ajuta la oprirea conductelor înfundate!
Sticla de apă izolată – laptele matern este format din 90 la sută apă, așa că este vital să rămâneți hidratat în timp ce alăptați atât pentru sănătatea dvs., cât și în scopuri de producție de lapte. Tratează-te cu o nouă sticlă de apă izolată pentru a te asigura că ai întotdeauna o băutură răcoritoare, rezistentă la vărsare.

Pregătirea pentru postpartum

Perioada postpartum poate fi o perioadă cu adevărat uimitoare, în timp ce cunoașteți noul dvs. pachet de bucurie, dar este, de asemenea, solicitant fizic și emoțional pentru o mulțime de mame. Utilizați acest ghid pentru a vă crea cel mai bun kit de îngrijire postpartum, astfel încât să vă puteți asigura că nevoile dvs. sunt satisfăcute legate de recuperare, îngrijire personală și asistență medicală. De asemenea, este crucial să planificați modul în care veți avea grijă de starea dvs. de sănătate mintală postpartum.

Dr. Kim de la parentolog a făcut recent o preluare pe Instagram -ul nostru și a vorbit despre modul în care nașterea fiicei sale nu a mers așa cum a fost planificată și a lăsat -o cu sentimente de dezamăgire. Mergeți la punctul nostru culminant pe Instagram, intitulat „Întrebați -l pe experți” să audă multe mai multe despre povestea ei și cum a lucrat prin aceste sentimente.

În curând veți fi înfășurați în îngrijirea fermecătoarei tale, de fericire în fiecare moment al zilei și al nopții, dar este crucial să vă gândiți și la îngrijirea de sine. Planificați -vă pentru a vă susține propriile nevoi în această nouă fază a vieții. Vei fi bucuros că ai acces ușor la toate elementele esențiale postpartum odată ce copilul tău va ajunge!

Ați putea dori, de asemenea:

Capul verde în timp ce este însărcinată? Iată ce să știi!

Masaj postpartum: De ce fiecare mamă are nevoie de una!

Cele mai bune cadouri pentru femeile însărcinate [11 moduri de a o răsfăța!]

întrebări frecvente

Ce trebuie să obțin pentru îngrijirea postpartum?

Acestea au fost must-have-urile mele absolute pentru îngrijirea postpartum: plăcuțele peste noapte-aceste tampoane nu sunt făcute special pentru femeile postpartum, dar asta indică faptul că probabil sunt mult mai familiare. Vor primi treaba în timp ce vă vor ajuta să vă simțiți mult mai mult ca tine. Aceste tampoane gata sunt concomitent liniștitoare și absorbante. Lenjerie de corp-dacă doriți să nu vă faceți griji cu privire la alunecarea gigantică a tampoanelor, luați în considerare lenjeria de talie postpartum absorbantă. Sunt de unică folosință și oferă o protecție maximă, în timp ce sunt discreți în cadrul dvs.îmbrăcăminte. Îmi plac acești băieți de la țintă, sunt perfecte și respirabile. FRIDA MIMMY UPSSIDE DOWN PERIT BLOTS pentru îngrijirea postpartum – nu au greșit atunci când au spus că depind de ele de aceasta. Depinde de noi, veți dori acest lucru dacă aveți o naștere vaginală. Am crezut că este mult mai bun decât cel furnizat de spital. Pământul Mama Perineal Spray – Acest spray este liniștitor și ameliorează. În plus, se pulverizează cu susul în jos, astfel încât să poți ajunge în toate locurile greu de atins.

Merită Kit -ul Frida Mommy postpartum?

Dacă sunteți în căutarea de a menține lucrurile simple, kitul Frida Mommy Postpartum este o alegere bună. Cu toate acestea, aș recomanda, de fapt, Kit -ul esențial al Frida Mommy Healthcare Bag. Include sticla Frida Mommy Peri, care a fost unul dintre articolele mele preferate de îngrijire postpartum în general.

Ce plăcuțe sunt cele mai bune după livrare?

Frida Mommy Instant Ice Maxi Pads au fost preferatele mele absolute după livrare. Recomand, de asemenea, tampoanele de postpartum Compania Honey Pot și plăcuțele Natracare.