Barrettes sunt oriunde în lumea mea. Le obținem de multe, precum și le pierdem de zeci. Acest lucru lasă două clipuri de păr pe aproape fiecare suprafață a casei mele, în mașina mea, precum și în buzunarele mele. Femeie mame, dacă copilul tău nu este încă chel, te rog spune -mi că nu sunt singur. Mi s -a cerut să -mi dau seama exact cum să constați din toate aceste clipuri de păr, așa că vă prezint patru metode destul de fantastice pentru a ține evidența barierelor.

Partenerul vărului meu a obținut Scarlett în aceste zile fermecătoare ale săptămânii, precum și am văzut doar vineri de luni de zile. Intrați în Barrette Caddy.

Am fost influențat mai întâi când am văzut suportul de tăiere a părului Mena:

Și apoi l-am văzut pe cel oferit de la Barrette Business Ribbies, care mi-a trimis un eșantion de clipuri de păr pentru copii pentru copii.

Am creat câteva metode pentru a produce această utilitate pentru dormitorul copilului tău. Având în vedere că sunt proprietarul mulțumit al unei arme esențiale, m -am organizat la materiale esențiale în jurul unei plăci, precum și apoi să adaug panglici pentru a se potrivi.

Când am început să lucrez la Stapul de muncă, mi -am dat seama exact cât de ușor ar fi fost „înșelăciunea” cu mult mai ușor, așa că vă ofer amândoi.

Așadar, aici sunt recomandările mele pentru a -ți face propriul clip de păr caddy:

Versiunea A: Înșelăciunea cadrului

Asigurați o bucată de material în jurul suportului unui cadru foto. Utilizați capse, lipici material sau bandă. Nu trebuie să fie cel mai bun, deoarece marginile cadrului dvs. vor ascunde marginile muncii dvs. Adăugați panglici. Introduceți înapoi cadru în cadru fără sticlă. La fel de bine.

Versiunea B: Staple de funcționare

Folosiți orice tip de suprafață tare pe care o puteți agăța. Opțiunile includ pânză pre-întinsă de la magazinul de aprovizionare de artă, Cork Board de la Office Supply Store sau Amazon. Acest pachet de 4, de exemplu, este de doar 7,49 USD, precum și vă oferă trei șanse să înșurubați practica.

Întindeți materialul peste bord, precum și esențial pe partea din spate a acestuia. Mai întâi, de sus, precum și margini de jos; În al doilea rând, stânga, precum și marginile ideale.

Mișcarea începătorilor: utilizați hârtie de scrapbook sau hârtie de ambalare, precum și lipiți -o pe suprafața din față, precum și nu vă preocupați de înfășurarea în jurul marginilor.

Place ribbon up as well as down the length of the board as well as essential on the back side. Trebuie să fie prost, însă nu atât de strâns încât nu veți putea să alunecați un număr de barrete în spatele panglicii.

Avansat Move: Aplicați mult mai multă panglică într-un model de criză, un stil înțeles ca tabloul de memorii francez, pentru a produce mult mai multe șanse de depozitare a clipurilor de păr.

Version C: just the ribbon.

Agățați o panglică pe un cârlig de cană. Terminat.

Heather stores all her loose hair clips on a decorative ribbon. Terminat.

Versiunea D: „Îmi asigur”
Purchase an official hair clip holder offered on the internet for an unreasonable $28.

Other hair clip holder concepts from wise bloggers:

Fabric-covered letter hair clip holder from Prudent Baby
Chinese lantern theme barrette holder from Zakka Life
Using a cork board as well as rickrack from The Fickle Hobbyest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *