Am fost (și încă sunt) Pro Swaddle a întregii noastre familii. Când cineva are un nou copil pe aici, se îndreaptă spre mine pentru îndrumare cu privire la exact cum să -și încheie noul pachet de încântare, la fel ca și asistentele medicale. Din păcate, această fază înotă a vieții nu durează pentru totdeauna, precum și atunci când se referă la un final, o mare parte de părinți se lasă gândindu -se: „Ei bine, ce acum?” Pe lângă faptul că speră că nu vor oferi la fel de mult somn. Din fericire, există câteva metode de simplitate din această fază, precum și într -o tranziție de swaddle.

Pentru că am verificat cel mai fericit copil de pe bloc, am fost un „Swaddler” devotat al nou -născuților. Tinerilor mei le -a plăcut să fie înfășurați strâns ca niște burritos, precum și la fel de ciudate pe cât s -ar putea părea că s -a dovedit cu studiul de cercetare, că Swaddling îi face pe sugari să se simtă confortabili și în siguranță. Este sugestia mea de top pentru a -ți ajuta nou -născutul.

Swaddle Shift – 4 pași simpli pentru a se deplasa din Swaddling!

Prima luptă parentală pentru acest subiect este, în mod normal, exact cum să înțelegeți că copilul dvs. este pregătit să nu mai fie înnebunit. În mod evident, nu există un răspuns la piatră, cu toate acestea, există unele indicii comune că este timpul. La un moment dat, copilul tău pur și simplu nu va rămâne înnebunit cu Naptime sau noaptea. Acest lucru implică faptul că au sfârșit să fie suficient de puternici pentru a -și scăpa de burrito confortabil cald.

De asemenea, pot începe să se lupte să fie înfășurați într -o scheadă în prima locație, precum și doresc în special brațele lor să fie libere. Cel mai clar semn că este timpul să oprești Swaddling este atunci când încep să se rostogolească. Este dăunător pentru copilul tău să doarmă pe burtă într-o swaddle, precum și dacă pot intra în această setare, atunci nu mai este fără riscuri să le înfășoare.

După ce ați luat decizia de a opri înotul, ar trebui să înțelegeți că va fi o perioadă de schimbare. În special dacă copilul tău a fost un fan imens de a fi înfășurat, este posibil să nu înțeleagă mai degrabă ce să termine cu ei înșiși. Doar ai răbdare, totul va deveni mai simplu atunci când ai o nouă rutină.

Înțelegerea reflexului Moro

Cel mai probabil ați văzut sugari aruncându -și brațele în aer cu pumnii încleștați, în timp ce își apropiau genunchii aproape de piept. Această relocare amuzantă este reflexul Moro. Este denumit în mod obișnuit reflexul de pornire, precum și încercarea copilului dvs. de a se proteja de orice tip de pericol. Cărțile despre ce să vă așteptați fac o sarcină excelentă de a discuta despre ce este cu adevărat despre Reflexul Moro, precum și exact modul în care înotătorul ajută la sugari să se simtă protejați, ceea ce îi ține adormit.

Deși este uimitor faptul că oamenii se nasc cu acest reflex, poate fi o durere autentică atunci când încearcă să blocheze o rutină de somn. Înțelegerea acestui reflex este o parte esențială a înțelegerii dacă sugarul dvs. trebuie să fie înconjurat în continuare sau dacă se pot reloca într -o nouă fază.

Cum se face schimbarea swaddle – 4 pași simpli

1. Slăbiți -vă.

Nu, nu mentalitatea ta generală (deși aș putea folosi cu siguranță acest sfat, personal). Acest pas vă va ajuta să identificați dacă copilul dvs. este pregătit să nu mai fie înnebunit. Desfaceți -vă un pic de exact cum l -ați protejat de obicei.

Acest lucru va ajuta trecerea de la a fi ținută atât de strâns. Dacă se escilează din această scheadă liberă, va fi, de asemenea, un indiciu de eliminare, este timpul să se relocă înainte.

2. Învelișul lăsând un braț liber.

Cel mai probabil copilul dvs. are un braț dominant, precum și cel mai bun să selectați acest lucru ca braț pentru a fi liber. Pentru acest pas, precum și pentru următorul, există câteva opțiuni remarcabile de pătură de swaddle pentru a -l face un pic mai ușor.

3. Îndepărtați cu ambele brațe libere.

Atunci când încercați acest pas, este esențial să inspectați încă o dată dacă copilul dvs. este cu adevărat pregătit să se schimbe din swaddling. Dacă încă arată indicii despre Moro-reflexul sau nu dorm bine, este posibil să fie la fel de devreme.

4. Pături purtabile!

Aceste contracții de biți sunt un salvator de viață cu această tranziție. Nu au fost proeminenți atunci când cei mai bătrâni tineri erau bebeluși, cu toate acestea sunt acum foarte proeminente, precum și ceva ce ar trebui să aibă fiecare mamă. Îți vor mângâia copilul fără limitarea înțepătării.

Cele mai bune pături de swaddle pentru tranziția swaddle

La fel ca în cazul tuturor produselor pentru sugari, asigurați -vă că verificați ghidurile de securitate pentru fiecare dintre aceste produse înainte de a le încerca.

1. Costumul pentru somn Magic Merlin Magic

Cumpărați aici

2. Îmi place să visezi Swaddle Up

Cumpărați aici

3. Woombie Convertible

Cumpărați aici

4. Îmi place să visezi swaddle up 50/50

Cumpărați aici

5. curea de swaddle Anna & Eve

Cumpărați aici

După ceva timp,, din păcate, copilul tău nu va fi deloc un copil! Pe măsură ce au sfârșit prin a fi copii mici, ei vor crește din a avea nevoie de orice tip de confort de somn, cum ar fi acest lucru, însă nu se referă la începerea următoarei etape de „distracție”! Să vorbim despre urcarea în mamă, precum și despre tatălPat … .woohoo!

De asemenea, s -ar putea să vă bucurați:

Pin pentru mai târziu – Cum se face schimbarea swaddle – 4 pași simpli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *