Nu am mai scris niciodată o rețetă, așa că vă rugăm să iertați, deoarece împărtășesc aceste instrucțiuni. Fac acest fel de mâncare cu tocană de linte aproximativ o dată pe săptămână și nu necesită deloc timp. Am servit -o tuturor celor trei seturi de bunici și toți (au pretins) le place. În plus, am început să -i dau fiicei mele când avea vreo 10 luni și i -a plăcut. Este plin de nutriție, așa că, în timp ce mâncați o tocană de linte pe bază de ciorbă de roșii, cu degetele mici dolofane, este dezgustător și dezordonat, nu pot să mă plâng.

Toate ingredientele mele sunt de la Trader Joe. Dacă nu aveți un comerciant Joe, este posibil să fiți nevoit să vă gătiți propriile linte, în acest caz, 90% din beneficiile acestei rețete au dispărut. Dar, pentru dvs. cumpărători ai comerciantului Joe, iată detaliile pentru Stew -ul meu de linte ușor de linte:

Ingrediente:

+ o jumătate de cutie de tomate și ciorbă de ardei roșu prăjit+ un pachet de linte cu aburi pre-gătite (găsite în secțiunea frigorifică în apropierea legumelor pre-tăiate)+ 1 lingură chimen+ bucăți de cartofi dulci (opțional)

Scuzați aspectul cartofului dulce. Bănuiesc că am spălat doar jumătate din ea. Dacă adăugați cartofi dulci, zaruri aproximativ 3/4 cupă și așezați într -un recipient cu microunde, cum ar fi o cană de măsurare Pyrex. Acoperiți cu apă și cuptor cu microunde timp de 4 minute. Se scurge și se lasă deoparte. (Las pielea pornită, dar sunt cam crocantă în acest fel.)

Conținutul gol al pachetului de linte într-un vas de dimensiuni medii. Agitați recipientul de supă și turnați peste linte până la acoperire. Se încălzește cu foc mediu, amestecând ocazional.

Adăugați chimen. Adăugați cartof dulce (sau nu). Gătiti până se încălzește până la capăt.

Serviți cu o stropire de parmezan și niște biscuiti sămânțate.

Acest tocană ușoară de linte de linte se află ușor la frigider și este o modalitate grozavă de a distra un pal pentru prânz sau de a vă hrăni o cină mult mai hrănitoare decât cerealele pentru două nopți când partenerul dvs. este în afara orașului.

Copil prietenos? Să-mi spuneți. Am unul care va mânca o porție de dimensiuni de om și altul care nu l-ar atinge cu un pol de zece metri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *